2777
2789
عنوان

سه بار خواستگاری رو بهم زدن

242 بازدید | 24 پست

من با یک آقایی  حدود دو ماه دوست بودیم ک اومدن خپاستگاری در ابتدا ک مادر سون مهریا رو تعیین کردند و گفتن فقط ۱۴ تا سکه ، بعدم ک اومدن خونمون مامانش گفت من سرویس چوب رو کامل نمیخرم ققط مبل و تخت ، بعد ک رفتن من به آقا میگفتم ک چرا اینجوری برخورد کردید چرا این حرفا میگفت زنگ بزن پیام نده زنگ زدم گفتم باید سرویس چوب کامل بخرید گفت نه الان کسی میز تلویزیون نمیکنه تو خودت تخت نداری یک کاری نکن همون تختم نخرم بعد بهش گفتم انگشتر نشون باید بیارید گفت الان کسی نشون نمیبره بعدم ممکنه گم بکنی منم عصبی شدم گفتم یعنی چی اون از وضع مهریه اینم ک اینطور گفت من اگه میخواستم مهریه زیاد بدم تو رو نمیگرفتم خلاصه بحث مون شد و اون آقا رفت خونه و بهم زد ، بعد دو هفته باز اومد کفت مامانم گفته با هم صحبت کنید بهش بگو اگه با همون شرایط قبل راضیه ما دوباره بیایم ، منم چون دوسش داشتم قبول کردم منتها به شوخی بهش،میگفتم ک سمت خونه ما نیای و بابام کله ت رو میکنه بهم زدی و پدرم دیگه ۱۴ تا سکه رو قبول نمیکنه خلاصه قرار بود زنگ بزنن ک مامانم پیامش رو روی کوشی من میبینه بهش پیام نیده ک آقای محترم چرا مزاحم دختر من میشی اونم بهش بر میخپره و میگه ما بدرد هم نمی خوریم و میرههه تا سه ماه بعد دوباره میاد و مامانش رو راضی میکنه میان خپاستگاری مادر دوباره میگه من نشون نمیارم سرویس چوب هم میز آرایش نمیخرم چون لازم نمیبینم یک تاریخ کاغذ نویسی همونجا تعیین میکنیم بعد ک خانواده پسر میزن مادرم یادش میفته اون تاریخ خواهرم و شوهرش نمی تونن بیان زنگ میزنه به مادر پسر عذر خواهی میمنه و میکه تاریخ رو جابجا کنیم از اون ور دسر به من میگه چرا عوض کردین تاریخ رو و اصرار ک همون تاریخ قبلی باشه منم میگم من کاری از دستم بر نمیاد به مامانت بگو ببین میتونه درستش کنه خلاصه همون جا مادرش زنگ میزنه میکه یا همون تاریخ قبلی یا هم دختر تون و پسر من خوشبخت بشن و همه چیو بهم میزنه

و استدلال مادر پسر این بوده ک چون شما تاریخ رو جابجا کردید به من و همسرم بی احترامی شدت و اینکه جرا مادرت گفته نشون بیارید ، من سر عقد سرویس برات خزیده بودم ک بدم

اما حالا پسره ازدواج کرده و مادره همه اینا رو براش از ما بهترون برده

دیدگاه تون چیه ؟؟

و پسره الان میگه اگه به مامانو میگفتی جشم الان من و تو با هم بودیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم جوابشو نده چرا خودتو ب گناه میندازی زندگی ی دختر دیگه رو هم خراب می‌کنی بلاکش کن از همه جا و لطفا جوابشو نده خیلی خیلی خدا دوست داشته گیر این آدم بی تعهد نیفتادی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

من قبلا تاپیکاتو خوندم

دست بکش از این فرد

والا ۱۴تا سکه مهریه منطقیه تو این دوره زمونه یک میلیارد و ۴۰۰میشه کم پولیه؟

ولش کن دیگه نخواستینش نخواستنت تمام

خب دختره شاید بیشتر ب دل مادره نشسته، بیشتر خواستنش

ماها ک جاری هستیم میبینی برای من هیچ کار نکردنن برای اون جاری خودشونو تیکه تیکه کردن، دوست داشتن و خواستن زوری ک نیست

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

جالبه که اینقدر مسئله تون ادامه دار بوده

من بودم همون بار اول کلا قضیه برای همیشه تموم میشد

خودشم که گفته بود اگه میخواست بیشتر هزینه کنه و مهریه بده شمارو نمی‌گرفت(همینجا باید می‌فهمیدی چقدر براش ارزش داری)

ببخشید ولی شما مشکلی داری ؟

رو دست پدر مادرت موندی ؟

عیبی ایرادی داری جسمی ؟

دقیقا چ کمبودی در خودت میبینی ک این همه خودتو برای یه بی ارزش خار و خفیف کردی 

خداروشکر ک طرف ازدواج کرده وگرنه میترسیدم آخر باهاش ازدواج کنی 

ولی چرا هنوز با این الماس حرف میزنی؟

اون آقا را فراموش کن.شما به درد هم نمی خوردید.اگر باهم ازدواج هم می کردید مطمئنا دچار مشکل می شدید.درضمن ایشون دیگه ازدواج کردن پس دیگه باهاش هیچ نوع ارتباطی نداشته باش

برو خداتم شکر کن نشده ببین خدا چقدر دوست داشته بخدا 😑

نه پسره مالی بوده نه خانوادش 

چقد پرو چقد وقیح کسی که کسی رو دوست داره چشم بسته همه چیو قبول می‌کنه این یارو کلا مطیع مادرشه خدا بهت رحم کرد 

تو رو خدا از سر احساسات زندگیتون خراب نکنین 

دوستی دوماهه عشق دوست داشتن نیست عادته

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁