2777
2789
عنوان

شوهر م مقصره یا من

187 بازدید | 14 پست

من و همسرم الان بیست روزه باهم درگیری لفظی داریم و من نمیتونم ارتباط گرم داشته باشم خودشم تلاشی نمیکنه و ارتباط زناشویی هم نداریم امروز اومد با خنده شوخی گفت امشب باهم بشینیم فیلم ببینیم منم گفتم باشه بعد غروب رفتیم خونه مامانم برگشت گفت من فردا میخام برم سرکار اگ حوصلت سر میره خونه مامانت بمون 

منم خیلی ناراحت شدم شما بنظرتون دلیل کارش چیه

بهشم میگم میگه بجون بچه حواسم نبود ک امشب برنامه داشتیم یا مثلا میگه من این همه کار میکنم ...

مامان یه دخمل گوگولی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اتفاقی نیفتاده که بخواد تقصیر تو یا شوهرت باشه 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

اتفاق که والا بیست روزه همش میگه حالم خوب نیست

شاید واقعا حالش خوب نیست گلم

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بهش مشکوکی؟

تو این مدت منم حالم خوب نبود اما چند بار رفتم سمتش هربار ی جوری پیچوند اگه حالش بده چطوری فیلم میبینه و قلیون میکشه

مامان یه دخمل گوگولی
تو این مدت منم حالم خوب نبود اما چند بار رفتم سمتش هربار ی جوری پیچوند اگه حالش بده چطوری فیلم میبین ...

خدا کمکت کنه فقط مراقب باش

وقتی گفتی که گفته شبو بمون خونه مادرت یجوری شدم ترسیدم

زبونم لال خداناکرده هیچی ولش کن فقط اگر خدا رو قبول داری تو خونت قرآن بخون سوره هایی که محبت زنوشوهری میاره از یه آدم مومن بپرس چیا هستن و بخون