2777
2789
عنوان

امروز یه مرد بهم فحش داد

373 بازدید | 12 پست

امروز سومین جلسه آموزش رانندگیم بود 

یه جا تو ترافیک گیر کردیم بعد من داشتم راهمو میرفتم 

یه ماشین دیگه از فرعی اومد بیرون راه بقیه ماشینا که تو لاین بغلی ما بودن رو بست 

انگار انتظار داشت من راه بدم بهش منم واینستادم و رفتم 

اومد بغل ماشین ما و به مربی گفت شیشه رو بده پایین 

بعد داد زد گفت تو به اون (یعنی من )شعور یاد ندادی؟

اون بیشعور باید وایسه 

اون نمیفهمه و این چیزا 

مربی هم شروع کرد باهاش بحث کردن 

منم واقعا هنگ کردم و هیچیییی نگفتم 

بعدش دیگه کل مسیر دپ بودم 

خیلی ناراحت شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال قانون درست حسابی اگه داشتیم باید مجازات میشد چون شما تحت تعلیمی رو ماشینم نوشته اصلا نباید ازتون توقع شوماخر بودن داشته باشه

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍

ول کن بابا تازه بعدا اگر مقصر خودشونم باشن باز ب زنا چیز میگن

البته بعضی خانوما رانندگیشون افتضاحه ب شدتم استرس دارن و اصلا یجوری میرن ک آدم هنگ میکنه

ول کن ب دل نگیر مگ اون یارو تو زندگیت چق مهمه یا تاثیر داره هیچی بادهوا حسابش کن اون چیز گف تو هم نگهمیداشتی شیشه رو میدادی بالا تا رد شه ازت مسیرتو عوض میکردی

واقعا بعضیا چقدر بیشعورن!!

تین از بیشعوری خودش بوده عزیزم

منم اتفاقا کلاس. رانندگی دارم میرم تازگیا. تمرکز جلسه چهارمم بود

بد رانندگی میکنم ماشینا همش بوق میزنن منم به مربیم میگم چرا بوق میزنن؟ مگه نمیبینن تازه میخوام یاد بگیرم

مگه خودشون یه روز جای من نبودن چرا انقدر بیشعورن؟

بعد من آخه اونا بوق میزنن هول میشم

مربیم هم همش میگه تو چیکار به ماشینا داری کار خودتو کن

سخت نگیر بابا رانندگی همینه دیگه اعصاب خوردی داره

تازه الان با مربیت دعوا کرد

وقتی خودت پشت فرمون بشینی و خدایی نکرده سپر به سپری چیزی بشی که با خودت مستقیم دعوا میکنن ظرفیتتو ببر بالا

ولش کن بابا حیف وقتت بخوای بابت فک کردن به این بی ادب هدرش بدی

اصلا اداب حرف زدن با یه خانم رو بلد نیست ادعای شعورشم میشه

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            
من اگه بجات بودم از ماشین پیاده میشدم به جون مرده میوفتادم😂😑 چقدرم پروعه

مرتیکه اندازه غول بود 

بعد چشماشم از شدت عصبانیت مثل قورباغه کرده بود 

با اون دادی که میزد من خشکم زده بود 

آدم بی دست و پا و ترسویی نیستم ولی با مرد جماعت تا حالا دعوا نکردم 😟 هنگ کردم کلا

ول کن بابا تازه بعدا اگر مقصر خودشونم باشن باز ب زنا چیز میگن البته بعضی خانوما رانندگیشون افتضاحه ...

خیلی برام گرون تموم شد 

اگه یه کلمه جوابشو میدادم اینقد ناراحت نمیشدم 😔

واقعا بعضیا چقدر بیشعورن!! تین از بیشعوری خودش بوده عزیزم منم اتفاقا کلاس. رانندگی دارم میرم تازگی ...

تو مسیر برگشت به خونه همش میگفتم ول کن نرو رانندگی 

حوصله داری باهمچین آدمایی طرف شی ؟

اصلا اینقد غصه خوردم 

چطور به خودش اجازه داد پیش زن و بچش 

پیش مربی به من توهین کنه 

اون لحظه فقط دلم همسرمو میخواست 

چون باردارم خیلی هم حساس شدم 

تو مسیر برگشت به خونه همش میگفتم ول کن نرو رانندگی  حوصله داری باهمچین آدمایی طرف شی ؟ اصلا ا ...

غصه نخور عزیزم از این مدل آدما هممممه جا هست. من تو محل کار و خیابون این مدل آدما رو زیاد دیدم. بیخیال. بعدم کجای زندگیته اون آدم؟ تموم شد رفت ولش کن❤اصلا هم ناامید نشو. اگه قرار بود همه با یه رفتار زشت و یه برخورد بد و یه اشتباه و این چیزا سریع جا بزنن که کلا هیچکس تو هیچ چیز موفق نمیشد

پس قوی باش و ادامه بده فقط ...❤