چند سال پیش دقیقا سوم فروردین بود که منو خواهرم رفته بودیم خونه خالم عید دیدنی داداشم زنگ زد گفت حالم بده ما سریع رفتیم خونه دیدیم قرص خورده بردیمش بیمارستان معدش شست وشو دادن اومدیم خونه آخر شب بود رفت تو اتاقش خوابید فردا صبح من رفتم صداش زدم جواب نداد در اتاق قفل بود هرکار کردم نشد در باز کنم چهار پایه گذاشتم رفتم بالا شیشه بالای در شکستم سرم بردم داخل رو زمین نگاه کردم دیدم کسی نیست گفتم خدا رو شکر رفته بیرون اومدم سرم بیارم بالا دیدم یه چیز مثل عروسک به دیوار هست دیدم داداشم حلق آویز کرده خودش به یه میخ باورتون میشه آنقدر جیغ زدم دیگه نفهمیدم وقتی به خودم اومدم دیدم خونمون پر پلیس شده
هیچ هم گناه نداره اینا فقط اراجیفی هست که تو مغز من و تو پر کردن مگه با اختیار خودمون اومدیم تو این دنیا که بخوایم زندگی کنیم اگه شرایط بد داشته باشیم میتونیم ادعا کنیم که چه حقی داشتن ک مارو ب این دنیای کثیف بیارن
پس حداقل رفتنش تو دست خودمون باشه
من ایمان دارم که این مردمی ک خودکشی میکنن واقعا به ته خط رسیدن و ما نمیتونیم اونارو درک کنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیشب داداش کوچیکم که ۱۲ سالشه همش سرفه میکرد نفس بالا نمیومد آخه آسم داره دلم کباب میشد نشستم بالا سرش همش نگاش میکردم همه خواب بودن...
ی لحظه بغضم گرف💔
💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند... مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سرشدبهشوقوصلتـوفصلجوانیـَم هـرگزنمیشودڪهازایندربرانیـَم🥺😍❤️
ببخشید اگر اذیت نمیشی میشه بگی چرا بچه ۱۴ ساله همچین تصمیمی گرفته
ایشون را نمیدونم بعضی استانها امارخودکشی وافسردگیشون بالاس ولی کاری نمیکنن مثلا یکی رامیشناختم خانوادگی افسردگی داشتن مثلا دایی و خواهر زاده یعنی چندتا تو فامیل خودکشی میکردن
درسته که میگن،فشار زندگی ،وسختی واین چیزا من اعتقاد ندارم مگه یه بچه چه میفهمه،من همیشه میگم اینا بهانه اس هر انسانی تا یه موقعی عمرش تو این دنیاست وهمه اش هم دست خداست ،مگه نمیگن تا نخواد برگی از درخت نمی افته،پس حتما حکمتش تورفتنش بوده،،،،،،،من خودم همین درد شماروکشیدم