2777
2789
عنوان

داغ برادر 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 51 پست
خدا رحمتش کنه گناه خودکشی خیییلی سنگینه براش قران بخونید منم فاتحه میخونم

هیچ هم گناه نداره اینا فقط اراجیفی هست که تو مغز من و تو پر کردن مگه با اختیار خودمون اومدیم تو این دنیا که بخوایم زندگی کنیم اگه شرایط بد داشته باشیم میتونیم ادعا کنیم که چه حقی داشتن ک مارو ب این دنیای کثیف بیارن

پس حداقل رفتنش تو دست خودمون باشه

من ایمان دارم که این مردمی ک خودکشی میکنن واقعا به ته خط رسیدن و ما نمیتونیم اونارو درک کنیم

بهشت بزرگترین دروغ برای جهنم کردن دنیاست🌏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم...

من خودم سه تا داداش دارم جونم ب جونشون بنده

دیشب داداش کوچیکم که ۱۲ سالشه همش سرفه میکرد نفس بالا نمیومد آخه آسم داره دلم کباب میشد نشستم بالا سرش همش نگاش میکردم همه خواب بودن...

ی لحظه بغضم گرف💔

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

ما مازنی ها مویه میکنیم میگیم 

الهی هیچ کسی داغ بِرار نَوینه دِتِر تنها بهیمه 

سِر از دنیا بهیمه😔😔😔😔😔

یعنی الهی هیچ کس داغ برادر نبینه 

خواهرم تنها شدم من از دنیا سیر شدم 

خدایا توبساز ....توبسازی قشنگه❤❤❤
بابام فوت شده بود مامانم ازدواج کرد اونم با وجود اینکه بچه بود سخت بوده براش بعدا دوستاش گفتن به ما ...

یعنی بخاطر ازدواج مامانت

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏
اسی همون ک بخاطر ازدواج مادرش و فوت پدرش خودکشی کرد آخه تازه فک کنم بم گفتی

آره عزیزم تو تاپیک اون خانم منم یاد داداشم افتادم گفتم بنویسم آخه هنوز که هنوزه دردش کم نشده 

ببخشید اگر اذیت نمیشی میشه بگی چرا بچه ۱۴ ساله همچین تصمیمی گرفته

ایشون را نمیدونم بعضی استانها امارخودکشی وافسردگیشون بالاس ولی کاری نمیکنن مثلا یکی رامیشناختم خانوادگی افسردگی داشتن مثلا دایی و خواهر زاده یعنی چندتا تو فامیل خودکشی میکردن 

بابام فوت شده بود مامانم ازدواج کرد اونم با وجود اینکه بچه بود سخت بوده براش بعدا دوستاش گفتن به ما ...

آخی الهی خدا رحمتش کنه و به شما و خواهرتون صبر بده .منم تو خونه پر تنش و استرس بزرک شدم خدا انشالله به دلتون آرامش بده

قضاوت نمیکنم ولی مادرایی که پسر این سن دارن به نظر من نباید به ازدواج فکر کنن چون واقعا براشون سخته 

دختر خیلی با شرایط کنار میاد ولی پسر نه 

خواهرشوهر خودم هم پسر داشت همش گفت به خاطر پسرم ازدواج نکردم 

درسته که میگن،فشار زندگی ،وسختی واین چیزا من اعتقاد ندارم مگه یه بچه چه میفهمه،من همیشه میگم اینا بهانه اس هر انسانی تا یه موقعی عمرش تو این دنیاست وهمه اش هم دست خداست ،مگه نمیگن تا نخواد برگی از درخت نمی افته،پس حتما حکمتش تورفتنش بوده،،،،،،،من خودم همین درد شماروکشیدم

داداشم،شرمنده ام که بی تو هنوز نفس میکشم