2777
2789
عنوان

داغ برادر 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 51 پست

پلیس ها باورشون نمیشد میگفتن مگه میشه به یه میخ آویزون بمونه میگفتن ساختگی هست 

تازه جدا از این حرفا آنقدر پشت سرمون حرف زدن آنقدر گفته بودن ما کشتیمش یکی از همسایه ها مادر شوهرم روز خاکسپاری داداشم اومد سرش آورد جلو گفت آخی  نجاتش ندادی آخی نرفتی سراغش آنقدر دلم سوخت که حد نداشت خیلی دلم سوخت ولی جوابش ندادم فرداش همون خانمه حالش بد شد یک ماه بیمارستان بستریش کردن 

پلیس ها باورشون نمیشد میگفتن مگه میشه به یه میخ آویزون بمونه میگفتن ساختگی هست  تازه جدا از ای ...

خدا صبری بده ازحرف مردم،فدات وخواهرعزیزم حرف مردم زیاده باید کناربیای وبرات مهم نباشه،،،من که میگم هرکسی برا یکی دیگه حرف درست میکنه بشین تو حال روز طرف تا بفهمه چی میکشه

داداشم،شرمنده ام که بی تو هنوز نفس میکشم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از همتون خدا اموات شما هم رحمت کنه ببخشید نتم ضعیفه نمیشه جواب همتون رو بدم ممنون از همدردیتون از خدا برا دل همتون بهترین روزها رو میخوام انشاالله همیشه کنار خانوادتون خوش وخرم باشید وداغ عزیزاتون نبینید 

هیچ هم گناه نداره اینا فقط اراجیفی هست که تو مغز من و تو پر کردن مگه با اختیار خودمون اومدیم تو این ...

منم همین نظر رو دارم

وقتی ادم از همه لحاظ بدبخته و هیچکسم کمکش نمیکنه دیگه امیدی برا زندگی کردن نمیمونه

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

پلیس ها باورشون نمیشد میگفتن مگه میشه به یه میخ آویزون بمونه میگفتن ساختگی هست  تازه جدا از ای ...

عزیزم من دردتورو الان حس میکنم دقیقا داداشم که ۳۰ سالش بود همین جمعه همین جوری خودشو کشت 😭هیچی آرومم نمیکنه باز نیش کنایه های مردم ازانور  چقدر زخم زبون شنیدم