2777
2789
عنوان

داغ برادر 😭😭😭😭

1609 بازدید | 51 پست

چند سال پیش دقیقا سوم فروردین بود که منو خواهرم رفته بودیم خونه خالم عید دیدنی داداشم زنگ زد گفت حالم بده ما سریع رفتیم خونه دیدیم قرص خورده بردیمش بیمارستان معدش شست وشو دادن اومدیم خونه آخر شب بود رفت تو اتاقش خوابید فردا صبح من رفتم صداش زدم جواب نداد در اتاق قفل بود هرکار کردم نشد در باز کنم چهار پایه گذاشتم رفتم بالا شیشه بالای در شکستم سرم بردم داخل رو زمین نگاه کردم دیدم کسی نیست گفتم خدا رو شکر رفته بیرون اومدم سرم بیارم بالا دیدم یه چیز مثل عروسک به دیوار هست دیدم داداشم حلق آویز کرده خودش به یه میخ باورتون میشه  آنقدر جیغ زدم دیگه نفهمیدم وقتی به خودم اومدم دیدم خونمون پر پلیس شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتش کنه و به شما صبر بده 

آخه چرا این کارو کرد؟

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔

عزیزم خدا رحمتش کنه زیاد بجاش استغفرالله بگو 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 

خدا بهتون صبر بده حتما دردی داشته نتونسته این دمیای کثافت رو تحمل کنه راحت شد شما هم حق دارین ناراحت باشین خب داغ برادر خیلی بده خدا بهتون صبر بده

بهشت بزرگترین دروغ برای جهنم کردن دنیاست🌏