2777
2789
عنوان

بیاین خاطره بگیم وبخندیم.یه چندساعتی بیخیال غصه هاشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 113 پست
از جمعه تا الان نمیدونم چرا چشمام قرمز میشه و میسوزه

حتما دکتر برو من چشام آستیگماته

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بارم رفتع بودم دم بوتیک کلا دقت ندارم رو هیچ چیز رفتم سمت ی شلوار  بعد میخواستم بیینم جنسش چ ...

وایییییییی خدا خیرت بدهههههههه از صب نخندیده بودم 😂😂😂😂😂

از بعضیا قشنگ تر خاطراتشونه!🙂🖤....                خودشون دیگه دوس نداری توی زندگیت راه بدیا ،          دیگه جایی برای خودشون نمونده !... اما خاطراتشون هنوز قشنگه...!!(:

سکینه جذابم اومدم از شوهر جونم غضنفرم بگم 

وقتی غضنفر عاشقم شد   و چشاش زوم شده بود روم درست همون موقع بود که با تخم مرغی که  خریده بودم و داشتم تشریفمو میبردم خونه دوتا چشاشو در آوردم بعدش بیشتر عاشقم شدو  آخرش به ازدواج ختم شد       

شیطونی 

دوستاتونم تگ کنین بچه هایکم دلمون شادشه

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه

یه بار دبیرستان دوستم گفت امتحان فیزیک برگه ات کلا باز باشه من همه رو بنویسم از روت…

آقا امتحان تموم شد هفته بعدی معلم جفتمون خواست پای تخته…

گفت به تو صفر میدم ولی به دوستت بیست!

گفتم چراااااا من مطمئنم غلط ندارم 

گفت صفر میدم که دیگه به هرکسی تقلب نرسونی ببین این چیه ؟

چشمت روز بد نبینه دیدم دوستم نه تنها همه رو جمله به جمله بدون هیچ تغییری از روی من نوشته بلکه اسم و فامیل منم به جای خودش نوشته🥲🤣😂🤦‍♀️🤌

زنگ تفریح خورد اون بدوووو من دنبالش🤣🤣🤣

تا یه هفته هر روز برام ذرت مکزیکی میخرید از دلم دربیاره🤌

یا علی...ادرکنی...🌸 انسان با امید حتی بدون بال میتونه پرواز کنه….🍀🍀🍀
حتما دکتر برو من چشام آستیگماته

چی هستش عزیزم؟ 

ببخشید فضولی هاا

به نام کاربری  دقت نکنننن اکانت واسه خواهرم بوده که واگذار شد به من )) همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی  اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

وایییییییی خدا خیرت بدهههههههه از صب نخندیده بودم 😂😂😂😂😂

رسوا شدم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه بار دبیرستان دوستم گفت امتحان فیزیک برگه ات کلا باز باشه من همه رو بنویسم از روت… آقا امتحان تمو ...

😂ایول پشتکارش

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
چی هستش عزیزم؟  ببخشید فضولی هاا

ضعیفی نیست ی حالت درد چشم در مقابل نور وایناس  خشکی چشم هم داره ولی درجه بینایی رو پایین نمیاره اگه درمان بشه البته

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️