2777
2789

خانومای گل،ازخاطره های وسوتی های خنده دارتون بگین...

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه

@آب_آلبالو  

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین امشب یهو با مامانم یادمون اومد ک وقتی بچع بودم ی اشپزخونه رو ب اتیش کشیدم:/

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نمیتونم دلم گرفته

چراعزیزدلم 

من الان خیلی‌ چشام درد می‌کنه 😬☹️

حتماازکم خوابیه

ی بارم رفتع بودم دم بوتیک کلا دقت ندارم رو هیچ چیز رفتم سمت ی شلوار 

بعد میخواستم بیینم جنسش چیه 

قسمت نزدیک ب خشتکو گرفتم ب دستم ببینم چجور دیدم ی چیز زیر دستم تکون میخورع 

نگو مانکن نبودع ادم بودع

فرارو بر قرار ترجیح دادم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

همین امشب یهو با مامانم یادمون اومد ک وقتی بچع بودم ی اشپزخونه رو ب اتیش کشیدم:/

ماشاالله چقدفعال

من الان خیلی‌ چشام درد می‌کنه 😬☹️

هم دردیم

به نام کاربری  دقت نکنننن اکانت واسه خواهرم بوده که واگذار شد به من )) همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی  اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

حتماازکم خوابیه

نه زیاد با گوشی کار میکنم البته مجبورم 😬

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

اقا یبار من خونه ی داییم بودم 

حس کردم پریودم ، با دستمال پریدم توی یه اتاق تاریک چک کنم، شلوارو دادم پایین دستمال گذاشتم بعد برداشتم نگا کردم تا خبری نیس ، خیالم راحت  شد کشیدم بالا، چرخیدم تا پسر داییم با چنان بهتی بهم زل زده.... منم جوری رفتار  کردم که تاریکه کسی رو ندیدم و زدم بیرون 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️