2777
2789
عنوان

پریود بعد از عکس رنگی

13261 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها لطفا کسی تجربشو داره بگه

من ۱۳ دوره پریودیم عکس رنگی گرفتم الان روز ۳۹ از دوره پریوده من ۳۵ روزس پریودام الان که دیر کرده وقتی میرم دسشویی لک قهوه ای میبینم فقط ن خبری از خونریزی هست نه حتی لکی ک بخام نوار استفاده کنم جریان چیه این یعنی پریودم؟! تستم ک زدم باردار نبودم پس چیه البته تستو الان زدما دم صبح نزدم شما بعد عکس رنگیتون چطور بود پریودتون

گلم میگن بعد عکس بارداری زودتر رخ میده منک تیر گرفتم فعلا نشدم.ولی تاخیرداشتم ماهی که گرفتم

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم میگن بعد عکس بارداری زودتر رخ میده منک تیر گرفتم فعلا نشدم.ولی تاخیرداشتم ماهی که گرفتم

دلدردتی پریودا دارم هی حس میکنم پریود شدم اما نمیاد ک 

ایشالله ک هردو باربار میشیم

احتمال زیاد بخاطر عکس رنگیه بعضیا اینجوری میشن بعضیاهم خونریزی دارن بعدش.بعضیاهم مثل من هیچ علائمی ن ...

خب خون درون رحم پس چیشده اگر این پریود باشه 

دلدردتی پریودا دارم هی حس میکنم پریود شدم اما نمیاد ک  ایشالله ک هردو باربار میشیم

منم همینجور بودم،ولی ایشالا از شما بارداری باشه،اگه مشکل از اسپرم نباشه زودحامله میشی

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
منم همینجور بودم،ولی ایشالا از شما بارداری باشه،اگه مشکل از اسپرم نباشه زودحامله میشی

یعنی لک قهوه های روشن داشتین وقت دسشویی؟! توو زمان پریودتون؟!

یعنی لک قهوه های روشن داشتین وقت دسشویی؟! توو زمان پریودتون؟!

تاخیرداشتم یکی دوروز لک داشتم که بعدش پریودشدم

منم نمیشم الانم هنوز لک قهوه ای

منک از عکس خیری ندیدم،هنوز دوماه بعدشم پریود نشدم باکلی قرص و دمنوش پریود شدم،منی که پریودم منظم بود

منک از عکس خیری ندیدم،هنوز دوماه بعدشم پریود نشدم باکلی قرص و دمنوش پریود شدم،منی که پریودم منظم بود

وای نکنه منم همین بشم خدایا😒😒😒یکی بچه نمیخاد یهو بچه دار میشه ما التماس خدا میکنیم نمیشه