2777
2789

من رتبم فک نکنم به روزانه بخوره بین تعهدی و شهریه پرداز موندم خدا منو توی بد موقعيتي گذاشته اصلا انگار وسط بیابونم نمی دونم چیکار کنم تعهدی ضامن کسی رو ندارم واقعا که کارمند باشه بعد امروز میخواستم برم تصمیم قطعی شهریه پرداز همه گفتن ۴ سال دیگه باید کلیه ات هم بفروشی نمی دونم چیکار کنم به چند تا فامیلا گفتن با پوزخند گفتن منم اگه داشتم بچمو می‌فرستادم ازاد هرینه شهریه پرداز خیلی کمتر از آزاده نمی دونم تو رو خدا کمکم کنید من اگه تعهدی برم و ضامن نباشه واقعا بیچاره میشم یه سال از کنکور محروم میشم اگه شهریه پرداز هم با این تورم برم چند سال دیگه بدتر بشه چه غلطی باید بکنم😭😭

خونه دارید ؟میتونید اون رو وثیقه بذارید 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…

وضع مالیتون خوبه برو شهریه پرداز اگر خوب نیست برو تعهدی بی منت 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این رو خانمی به نام نفیسه توی کانال تلگرامش گذاشته شاید کمکت کرد

راجع به شهریه:

شهریه ازاد از پردیس گرونتره

سالهای قبل برعکس بود برای همین مشاورها همچنان همون اطلاعات سابق رو میدن.

در مورد شهریه پردیس هم خیلی وقتا غلی الحساب میزنن دانشگاه ها. یعنی موقع فارغ التحصیلی میتونن باز یه مقدار پول بیشتر هم بگیرن

توی تلگرام سرچ کن nafisjournal میاره

این رو خانمی به نام نفیسه توی کانال تلگرامش گذاشته شاید کمکت کردراجع به شهریه:شهریه ازاد از پردیس گر ...

عه من کانالشو دارم 

فکر نمیکردم  از نینی سایت اونجا باشن

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم