2777
2789

دختر به شدت کمرویی هستم

عذاااااااب اوره

چیکار میتونم بکنم؟ 

تعداد رای : 27
نظرسنجی
خجالتی ام کمروم 🙈
13
48%
یک عدد پررو هستم
5
18%
سلیطه ام
3
11%
نمیگم
6
22%
لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن

منم همونجوری بودم اینقد با خودم کار کردم الان خیلی بهتر شدم مثلا میرفتیم مهمونی ساکت بودم شوهرم همش میگفت چرا ساکتی اینقد تو خونه با خودم کار کردم الان که مهمون غریبه واسم بیاد یا جایی بریم اینقد گرم برخورد میکنم که انگار چند ساله رفت وآمد داریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همونجوری بودم اینقد با خودم کار کردم الان خیلی بهتر شدم مثلا میرفتیم مهمونی ساکت بودم شوهرم همش ...

چجوری کار کردین

روششو بمنم میگین

منم خیلی کم حرفم

سوالی ازم بپرسن جواب میدم و احوال پرسی و اینا دیگه هیچی نمیگم

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
اینایی که زدن یک عدد پرو هستم بیاین همدیگرو پیدا کنیم اکیپ بزنیم محض آتیش سوزوندن😎

خوشبحالتون 🌝

چجوری کار کردین روششو بمنم میگین منم خیلی کم حرفم سوالی ازم بپرسن جواب میدم و احوال پرسی و اینا د ...

من از بچگی همین جوری بودم ساکت و کم حرف شوهرم شوخ و پر حرف از بس شوهرم میگفت چرا ساکتی جرا ساکتی دوست داشت منم گرم بگیرم ولی اصلا نمیتونستم ارتباط برقرار کنم خیلی خجالتی اینقد تو خونه با خودم حرف میزدم همش میگفتم برم بحث و باز میکنم منم حرف میزنم ولی نمیشد که نمیشد چند سال طول کشید که خوب شدم بجهام که دنیا اومدن خیلی تلاش کردم چون مادر خودم کم حرف و ساکتی دوست ندارم بجهام یه مادر بی سرزبون داشته باشن بخاطر بچهام الان خیلی تغییر کردم قبلا همه میگفتن خودتو میگیری قیافه میگیری ولی اصلا اینجوری نبود فقط چون کم حرف بودن فک میکردن مغرورم و خودمو میگیرم

خوشبحالتون 🌝

تو هم میتونی جانم سعی کن بیشتر بری بیرون به طور مثال داری از خیابون رد میشی حتی بدون قصد خرید برو داخل فروشگاه قیمت بپرس با فروشنده صحبت کن یه نکته ی مهم همیشه با صدای بلند حرف بزن زیر لب ویزویز نکن هیچوقت از تپق زدن نترس  توی پارک سرصحبت و با بازی کردن بچه ها باز کن مثلا خوشبحالشون چه عالمی دارن وای این بچه رو این سگ و نگاه اینجوری بحث خود به خود باز میشه کم کم عادت می‌کنی به صحبت کردن