2777
2789
عنوان

چگــونه خجــالتی نبـاشیم؟؟؟ 🙈🙈🙈🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 28 پست
تو هم میتونی جانم سعی کن بیشتر بری بیرون به طور مثال داری از خیابون رد میشی حتی بدون قصد خرید برو دا ...

منم صدام ضعیفه و خجالتیم

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
منم صدام ضعیفه و خجالتیم

ببین از امروز رو تن صدات شروع کن مثلا بگو این یک هفته رو می‌خوام پرو باشم مگه من چیم از بقیه کمتره😎 ی نفس عمیق برو برای حرف زدن خیلی محکم وواضح ی چیز دیگه هم یادم رفت بگم اگه جایی تپق زدی سکوت نکن فانش کن بگو واای چرا من امروز اینجوری شدم و خودت زودتر از طرف بخند اینجوری احساس ضعف نمیکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین از امروز رو تن صدات شروع کن مثلا بگو این یک هفته رو می‌خوام پرو باشم مگه من چیم از بقیه کمتره😎 ...

تو خونه با خودم تمرین کنم؟ اخه جایی نمیرم

اره چرا که نه تو خونه جلو آینه تمرین کن رفتی بیرون حتما اون چیزایی که یاد گرفتی رو به کار ببر 

مثلا چیا بگم 😂

ببخشیدا زیاد سوال میکنم

حرفای روزمره دیگه نقش بازی کن مثلا داری با کی میزنی میخوای چیا بگی هرچی میخوای بگی بگو فقط محکم و پر ...

والا یه بار اومدم امتحانش کنم

مشغول صحبت با گلدون بودم که مامانم دید یه سری از تاسف تکون داد

از اون موقع هی میگه میتونی در موردش توضیح بدی؟  

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
بیا بگو چقدر تغییر کردی 😄 اگه نکردی بیا خودم ببرمت بیرون بسازمت😂

منم بببرررررر😭😭😭

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
تو هم میتونی جانم سعی کن بیشتر بری بیرون به طور مثال داری از خیابون رد میشی حتی بدون قصد خرید برو دا ...

ببین این سوال پرسیدنه و رفتنه و همصحبت شدنه رو میتونم

درکل خوش تعریف نیستم

حس میکنم صحبت خاصی با اطرافیان ندارم 😐 

تو جمع ترجیح میدم ساکت بمونم ولی اذیت میشم باز