الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چند وقت هست استفاده میکنید ؟ بچه ی شما هم از ریتالین و اینا استفاده کرده بود ؟ دکترتون رو معرفی کن ...
هومیو پاتی رو جدیدا شروع کردم ،بله از خیلی از داروها استفاده کردم دکترمم خیلی دکتر حاذقی تو شهرمون ، ببین هر چقدر هم دکترای روانپزشک عالی باشن بازم در کل درمانی نداره این داروها که بخاد ریشه ای حل بشه فقط ارامبخش میدن بچه خوابالود باعث میشه تحرکشو اینا کمتر بشه که بازم بدنش به اون دوز از دارو عادت میکنه دفعه بعد که رفتین یه دارو با دوز بالاتر میدن
تو تهران دکتر ناصری هستن تو اصفهان هم فکر کنم فاطمی مهر کلا ۵تا دکتر تو ایران هست که تخصصش هومیو پاتی خیلی کم هستن دکتر ناصری و تبریزی پایه گذار این علم هستن
نمیدونم من دیگه خسته شدم بعضی وقتا ناامید میشم مث الان
منم کاملا نا امید بودم حتی هومیو پاتی هم با نا امیدی محض شروع کردم فقط از روی بیچارگی که دیگه بهش داروهای شیمیایی و ندم ولی واقعا راضیم ، شما حتما تو گوگل سرچ کن بزن درمان هومیو پاتی نی نی سایت اینو بزن بخون نظرات کاربرارو
داغونم شما بچتون با مدرسه چ میکنه ؟ سر کلاس ؟ با درسا؟
پسر من تمرگز داره رو درس درساشم خوبه فقط خودش خیلی داره اذیت میشه و من از نگاههای دور و بریا چون یه سر تیک داره همه یه جوری نگاش میکنن از سر دلسوزی اصلا دوست ندارم جایی برم حتی خونه مامانم