2777
2789
عنوان

قرص ریتالین

| مشاهده متن کامل بحث + 4529 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چی شد  توضیح بدین  بچتون چند سالشهچیکار کردین

ببین من پسرم تیک های شدید داشت یعنی دیگه یه لحظه قطع نمیشد ، من داروهای هومیو پات رو گرفتم استفاده میکنم فردای اونروز که استفاده کردم بچم به جرعت میتونم بگم ۸۰ درصد خوب شده قشنگ عین معجزه بود برام من اصلا امید نداشتم تو مطبم که بودم یه بچه بود بیش فعال بود مادرش میگفت من یه هفته به بچم دادم الان عالی شده در عرض یه هفته 

ببین من پسرم تیک های شدید داشت یعنی دیگه یه لحظه قطع نمیشد ، من داروهای هومیو پات رو گرفتم استفاده م ...

۹سالشه پسرم از ۵سالگیش درگیر تیکشم همه راهی هم امتحان کردم ولی روز به روز بدتر شده و الان فقط دارم دعا میکنم این دارو ها و این روش همیشگی باشه روش جواب بده برگشت نداشته باشه ، چشمم دیگه ترسیدست بس که داروهای شیمیایی و میدادم و هی برگشت داشت هی دکتر تو نوبت بعدی دوز دارو رو بالا میبرد و بچم روز به روز منگ تر میشد من واقعا افسرده شده بودم ،اگه کامل جواب گرفتم از این روش میام همینجا بهت میگم

ندین توروخدا اینارو نم پسرم تیک داشت با رسپیدون شروع کردن بعدش ریتالین و چرت و پرتا فقط عوارضش میمون ...

اگه امکانش هست بگید چون من الان شش ساله رسپریدون میدم و خیلی دکتر بردم ولی داروی هیچ کدوم رو ندادم و ریختم دور اما بدون رسپریدون پسرم قابل کنترل نیست

خارجی هست  ولی روی کارتنش نوشته بسته بندی در ایران تحت لیسانس  نواریتس نوشته روش

وای خاک.تو سرشون چرا اینکارو کردن اخه.این اصلش خیلی عالی بود پس باید ی مدت بدی تا اثر کنه چون قطعا کیفیتش پایین اومده

همتای مامانم بودم❤

۹سالشه پسرم از ۵سالگیش درگیر تیکشم همه راهی هم امتحان کردم ولی روز به روز بدتر شده و الان فقط دارم د ...

چند وقت هست استفاده میکنید ؟

بچه ی شما هم از ریتالین و اینا استفاده کرده بود ؟

دکترتون رو معرفی کنید لطفا

♥️با افتخار معلم هستم ♥️