2777
2789
عنوان

قرص ریتالین

| مشاهده متن کامل بحث + 4557 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی کی اثر می‌ذاره ؟ دخترم یادگیریش ی کم بهتر از قبل شده آخه  ولی تو کلاس نمیتونه بشینه و ...

کم کم بهتر میشه ویتامین های گروه ب هم براش خوبه.بیشتر از اون باید رفتارتون باهاش خوب باشه باهاش وقت بگذرونین بغلش کنین بهش بگین حتی اگر درس نخونه مهم نیست و دوستش دارین باید رابطه تون عالی بشه

توقع زیادی هم ازش نداشته باشین مشکل ما اینه بیشتر از توان و ظرفیت بچه ازش توقع داریم

همتای مامانم بودم❤

کم کم بهتر میشه ویتامین های گروه ب هم براش خوبه.بیشتر از اون باید رفتارتون باهاش خوب باشه باهاش وقت ...

مشکل من اینه ک دخترم نمیتونه مث باقی بچه ها بره مدرسه 

مث سال های قبل 

خیلی داغونم 

خستم 

معلمش جدا باهاش کار می‌کنه 

چون توی کلاس پنج ساعت اصلا نمیمونه و اذیت می‌کنه .از هیچکس هم هیچ ترسی ندارم 

بدیش اینه 

خدایا مرد ددم

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

مشکل من اینه ک دخترم نمیتونه مث باقی بچه ها بره مدرسه  مث سال های قبل  خیلی داغونم  ...

خب نره نهایتش اینه هوم اسکول میشه همه چی درس نیست به خده بچه تو این سن دیگه نباید بترسه که

همتای مامانم بودم❤

خب نره نهایتش اینه هوم اسکول میشه همه چی درس نیست به خده بچه تو این سن دیگه نباید بترسه که

داغونم 

بچه ها رو ک میبینم 

بچه ی شما چند سالشه ؟

چطوره اوضاعش ؟

دارویی چی میخوره ؟

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

کیفیت این مثل اونایی که پارسال تو بازار بود نیست 

خدایا بمیرم 

باید بگردم پیدا کنم 

ممکن هست جنوب پیدا بشه ؟

شما اصلش رو استفاده کردین ؟

تاثیرشو دیدین ؟

ایرانیش و چی ؟

ببخشید من خیلی سوال میپرسم 

چون دکتر درست جواب نمی‌ده 

من معذرت می‌خوام از شما

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

دختر من مشکلش توی کلاس هست  ک اصلا نمی شینه حوصلش زود سر می‌ره  عصبی میشه  دختر من ...

وااای عزیزم این حرف و نزن همه چی راه داره ، میدونم خیلی خسته ای درکت میکنم فقط مادرایی که بچشون این مشکل و دارن میفهمن چقدر دردناک ، این روزامونم میگذره 🙏🏻