2777
2789

یکسال و خورده ایه داداشم با این خانم دوسته از روز اولی که وارد زندگیمون شد کلا شرایط خانوادگیمونو بهم ریخته تمام تلاششو کرد که رو مخ داداشم بره تا با ما درگیر بشه ولی دیگه نمیزاریم... مثل کوه پشت داداشم و انتخابش وایمیستیم با اینکه میدونیم اشتباهه ولی پشت داداشم میمونیم تا اون خانم بیشتر از این نتونه داداشمو از ما دور کنه...

همین که عقد کنن دیگه داداشتتو نمیبینی، اینجوری که تو تعریف کردی

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که عقد کنن دیگه داداشتتو نمیبینی، اینجوری که تو تعریف کردی

فقط دیگه نمیخوام بیشتر از این داداشم با ما دشمن بشه..‌.بره سر زندگیش خوشحال باشه برام کافیه

ولی کارای اون خانم رو هرگز نمیتونم درک کنم

بجای این همه دشمنی چرا نمیپذیرین دختره رو مگه ایزادی داره دختره؟

عزیزم نمیشه هرکسی تو زندگی بپذیزیم خیلی ریسک بزرگیه   آدم خوب میشه با تحقیقات و دوران آشنایی شناخت اما کسی که میاد اول زندگی  بیاد درگیر بشه و دعوا درست کنه عاقبتش با این خانواده معلوم میشه مگه کی بدش میاد بچش سر سامون بگیره اونم با آدم خوب 

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥
خانم مطلقه ۴ سال بزرگتر از برادرم و یه بچه ام داره....اینا ایراد نیس پس چیه؟!؟!

اگر واقعا دختر خوبیه و قصد و غرضی تو کار نباشه خب اشکالش چیه؟؟

چطور ی اقای مطلقه با بچه دست میزاره روی انتخاب دختر مجرد ، خانم نتونه؟

تو فامیل ما خداروشکر موردی نداره و دو نمونه داشتیم

دخترداییم جدا شده بود و عروس عموی پدرم ی خانم باکمالات با ی دختر کوچولو هر دو خیلیم خوشبختن

ای وای ای وای امان از دست این پسرای کم عقل و این زنای مطلقه بیشعور    

باور میکنی یک ساله با داداشم درگیریم این اواخر دیگه کارش به تهدید کردنم رسیده بود که اگه موافقت نکنید خودم میرم عقدش میکنم فلان میکنم بهمان میکنم....

باور میکنی یک ساله با داداشم درگیریم این اواخر دیگه کارش به تهدید کردنم رسیده بود که اگه موافقت نکنی ...

بابا ول کنید بره عقد کنه زتدگی خودشه دو روز دیگ ک به غلط کردن افتاد اونموقع هم به شما ربطی نداری زندگی خودشه بذارین خاک بریزه سرش

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

کاردرستی میکنین... ماهم همین کاروکردیم الان داداشم فهمیده خانوادش بدشونمیخوان ولی سعی میکنیم بازنداداشمون هم خوب رفتارکنیم تامشکلی بخاطرما توزنگیش پیش نیاد

دنیا😒تموم بدی هاتو فقط بخاطر عشق به خانوادم تحمل میکنم😌
خرپوله دختره؟ یا تو شلوارش چیزی از جنس طلا داره که داداشت عاشقش شده😂

نمیتونم داداشمو واقعا بفهمم...از نظر مالی موقعیتی خانوادگی قیافه تیپ هیکل همه چی داداشم بهش سره 

واقعا نمیدونم چی داره که اینطوری داره خودشو براش میکشه...