2777
2789
عنوان

پدرم دیشب راضی ازدواج برادرم شد ولی....🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 55 پست

میدونی من خیلی میخوام تو این مسائل روشن فکر باشم و بگم مثلا مطلقه است و عیب نداره و گناه نکرده ولی باز وقتی فکر میکنم داداشم با کیس این مدلی ازدواج کنه مخصوصا که یه بچه هم داره مغزم داغ میکنه شما خوب تونستین قبول کنین

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاردرستی میکنین... ماهم همین کاروکردیم الان داداشم فهمیده خانوادش بدشونمیخوان ولی سعی میکنیم بازنداد ...

ما هم همین قصد رو داریم

فقط برای من خوشحالی و رضایت داداشم مهمه اکه قراره با اون خانم هم رفتار درستی بکنیم فقط به خاطر داداشمه...

ماها فقط میتونیم به عزیزامون راهی که به نظرمون منطقیه رو نشون بدیم و مشکلاتو گوشزد کنیم ...اصرار نمیتونیم بکنیم...زندگی خودشه ما وظیفمون اینه کنار عزیزامون باشیم...بیشترشو نمیتونیم دخالت کنیم

خانم مطلقه ۴ سال بزرگتر از برادرم و یه بچه ام داره....اینا ایراد نیس پس چیه؟!؟!

میدونم دلتون میخواست مثل پسرای دیگه ازدواج کنه ولی خب قسمتش بوده ما تو فامیل دو مورد داریم همین طور ازدواج کردن اول همه میگفتن سریک سال جدا میشن ولی ازدواج های موفقی هستن 

چرا پسرا اینجوری شدن  🤔🤔🤔🤔 شک ندارم چند وقت دیگ پشیمون میش

آخر عاقبت این ازدواج مشخصه...دیگه وقتی هرچقدر بهش میگیم نمیخواد بفهمه پس بزار خودش تجربه اش کنه و خودش آسیبشو ببینه...به عنوان خانوادش فقط میتونیم حمایتش کنیم دیگه کاری از دستمون برنمیاد

شانسو نگا ترو خدا بعد ما مجردا موندیم😂

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔

تصمیم بسیار خوبی گرفتین 

حمایتش کنین و اگر اشتباه کرده باشه برمیگرده سعی کنید رابطه خوبی با خانم برقرار کنید برای کادو بگیرین و دعوتش کنین با دخترش هم صمیمی باشین تا برادرتون بدونه که شما فقط خیر و صلاحش رو میخواین بعد از ازدواجش وقتی همه چیز آروم شد اگر اشتباه کرده باشه کم کم به اشتباهش پی می‌بره و چون شما پشتش رو گرفتین امکان اینکه به خانواده بگه و برگرده زیاده 

امیدوارم زندگی خوبی رو پیش رو داشته باشه 

ما یکی از فامیلامون پسره بیکار و به درد نخور با ی خانومی که شوهرش فوت شده بود و ی بچه هم داشت اول صیغه‌ش کرد بعدم علی رغم مخالفت خانوادش باهاش ازدواج کرد تازه خانمه بزرگترم بود 

الان هزار الله اکبر پول پسره از پارو بالا میره ولی از محبتم هیچی واسه زن و بچه‌اش کم نذاشت 

همه میگن چون واسه بچه این پدری کرده خدا بهش رو کرد 

چقدرم زیاد شدن اینجور ازدواجا 

من سراغ دارم خانمی ۳۶ساله ک بچه پسرش ۱۴سالشه 

ی پسر ۳۲ساله گرفتش و پسره با خانوادش قط ارتباطه 

سر تا پا زنه هم طلا کرده 

من ک ارزوی خوشبختی دارم براشون 

ولی میگم خانواده پسره گناه دارن

تیکر تولد ۲سالگی دخترم
خانم مطلقه ۴ سال بزرگتر از برادرم و یه بچه ام داره....اینا ایراد نیس پس چیه؟!؟!

ببین من خودم برادر دارم درکت میکنم ولی اینا هیچکدوم ایراد نیست

شرایطش با بقیه متفاوته ولی ایراد محسوب نمیشه

برادرتون باید ببینه که با این شرایط اوکیه یا نه (که ظاهرا اوکی هم هست)

برای شما نباید مهم باشه. اینکه عروس حتما مجرد باشه یا بچه نداشته باشه یا مسائلی مثل این، همه یه سری چارچوب ذهنیه که ما ایرانی ها خودمون تو ذهن خودمون ساختیم و بهش اهمیت میدیم درحالیکه اونقدر وحشتناک و بد و عیب نیست واقعا. 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
بابا ول کنید بره عقد کنه زتدگی خودشه دو روز دیگ ک به غلط کردن افتاد اونموقع هم به شما ربطی نداری زند ...

خیلییی سعی کروم اینطوری فکر کنم حتی دوماه باهاش حرف نمیزدم میگفتم برو به جهنم هر غلطی دلت میخواد بکن ولی میدونی نمیتونم همینطوری نگاه کنم ببینم داره دستی دستی خودشو بدبخت میکنه

الانم واقعا دیگه کاری از دستم برنمیاد وقتی یکی میخواد خودشو هرجوری که هست نابود کنه و بندازه ته چاه تو دیگه نمیتونی کاری کنی

باید وایسی کنار وقتی خودشو انداخت ته چاه مداواش کنی...