2777
2789

من الانم دوازده انسانی هستم و همه بهم میگن ادامه نده تهش هیچی نیست (از فامیلای خدمون که تجربی و رشته های دیگه بودن تا دکترا هم خوندن ولی بیکارن) اونارو برام مثل میزنن میگن اینارو نگا اینهمه عمرشونو صرف درس خوندن کردن آخرش هیچی پیر شدن و یکم زندگی نکردن گاهی بهشون حق میدم گاهی میگم ن بمن چ من میخونم ، میگن که اینای ک چیزی هم شدن پارتی دارن مام که همچین وضعمون اوکی نی ک بتونیم رشوه بدیم و...

شما نظرتون چیه درس بخونم یا بشینم خونه آشپزی یاد بگیرم؟۴،۵ سال دیگه ازدواج کنم..

خدم گیج شدم نمیتونم تصمیم بگیرم

درس بخون دنیا جهنمم بشه مدرک بدردت میخوره به حرف بقیه هم گوش نده

حتی بخوای خانه دار هم بشی یه مادر و همسر لیسانسه بهتر از دیپلم اس

به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 ‏چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بخون و مثل بقیه نشو

اونا میخوان تو همین حرفارو باور کنی 

تو باور نکن 

تو بخون انقدر بخون تا ایران رو بسازی

مثل بقیه نباش

امیدوارم متوجه حرفام بشی.... 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

تو اطرافیان ما هر کی به هر جایی رسیده از درس خوندنش یوده 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

ببین تو ایران یا باید نخبه باشی یه رشته ی عالی و دانشگاه عالی قبول بشی یا کلا درس نخونی🤷‍♀️

من با رتبه خوب معلم شدم دوستم تنبل کلاس رفت با یه سرمایه کوچیک بوتیک زد الان تبدیلش کرده به مزون و پول پارو میکنه بعد من با کلی تحقیر ۶ تومن پول میگیرم🤷‍♀️ درس بخون ولی نه برای پول برای فهم و شعور خودت درس بخون

۰چیکار حرف بقیه داری،اشپزی رو هر وقت بخای یاد میگیری،اقلا درس بخون بچه دار شدی یه مامان تحصیلکرده باشی،شایدم یه جا استخدام شدی،حالا بقیه نخاستن برن سرکار تو شاید دوستداشتی کارم پیدا کردی

درس بخون دنیا جهنمم بشه مدرک بدردت میخوره به حرف بقیه هم گوش نده حتی بخوای خانه دار هم بشی یه مادر ...

اخه میگم وقتیکه نرسم ب جایی چرا عمرمو تلف کنم اصلا این مدرکه به چه کارم میاد؟

والا انقددگفتن به جایی نمیرسی بهم تلقین شده که بله درس خوندن بی فایدس

برای خودت هدف داشته باش 

سر کار میخوای بری ، نمیخوای ؟

هنر دوست داری ؟ کار اداری ؟ 

بعد تلاشت رو بکن. حتی اگه نرسیدی هم وجدانت راضیه که تلاشت رو کردی و حتما سرنوشتت همین بوده 

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 

اين چه حرفيه

چرا نرسي

شما بخون برو وكيل شو

روانشناس خبره شو

بلاخره هر چي باشه دستت ميره تو جيب خودت

به تبعش كيفيت خواستگارات هم بالاتر ميرن

ازدواج و اشپزي و ... 

هم به وقتش

اوني كه به جايي نرسيده انتخاب درستي نكرده

والا ما تو فاميلمون هركي درس خوند

به جايي رسيد

اخه میگم وقتیکه نرسم ب جایی چرا عمرمو تلف کنم اصلا این مدرکه به چه کارم میاد؟ والا انقددگفتن به جای ...

رک بگم کسی ک فقط خودشو متمرکز میکنه رو درس ب هیچ جا نمیرسه 

باید کنارش کار جدیدی یاد بگیری و مشغول باشی 

کلا تو زندگی به یه چیز تکیه نکن

مراقب باشینسندروم زبان بی قرار دارم. بی اعتقاد ترین معتقد این سرزمینم