2777
2789
عنوان

چرا میگن با درس خوندن تو ایران نمیشه به جایی رسید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میگم وقتیکه نرسم ب جایی چرا عمرمو تلف کنم اصلا این مدرکه به چه کارم میاد؟ والا انقددگفتن به جای ...

نه تو اگه از ته دلت بخوای و با تمام وجود تلاش کنی اونی که میخوای میشه

این سالهای عمرت به نظرم صرف چیزی بشه که بعدا بتونه بهت کمک کنه خیلی بهتره 

تو صرفا به رشته تحصیلی و دانشگاهیت اکتفا نکن 

شاید بخوای کسب کار خودتو داشته باشی 

یا دستت تو جیب خودت باشه و استقلال مالی داشته باشی اون موقع می‌بینی مدرک لازمه 

دید مردم هم نسبت به آدم تحصیل کرده بهتره و خط فکریت بهتر میشه 

به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 ‏چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥

ببین من یه دخترعمو داشتم سال کنکورم همش همین حرفا رو بهم میزد

الان خودش لیسانسش روگرفته و داره واسه ارشدش هم میخونه .

این یعنی به حرفی که میزد اعتقاد نداشت. اگه درس خوندن به درد نمی‌خورد چرا خودش داره واسه ارشد میره بخونه؟

در نتیجه یا حسودن  یا خودشون به جایی نرسیدن فکر میکنن تو هم نمیتونی

پس اهمیت نده

فقط یه رشته ای که علاقه داری برو این خیلی مهمه

اخه میگم وقتیکه نرسم ب جایی چرا عمرمو تلف کنم اصلا این مدرکه به چه کارم میاد؟ والا انقددگفتن به جای ...

حتما درس بخون چون الان وقت درس خوندنه ولی حتما یه مهارتی هم کنارش یاد بگیر که بعدا به دردت بخوره.. درس نخونی هرچقدرم پول داشته باشی بعدا مفت نمی ارزه چون اسمت میشه بی سواد🤷‍♀️سواد چیز خوبیه چشم و گوشت باز میشه میتونی تو جامعه سرتو بلند کنی دو جمله حرف بزنی

تو انسانی فقط فرهنگیان خوبه که استخدام داره بقیه رشته ها امنیت شغلی نداری بعد فارغ‌التحصیلای

کلی شغل هست 

حسابداری 

بانک 

مدیریت 

حقوق میتونه وکیل بشه یا دفتر اسناد بزنه حقوق ۱۰ تا معلم رو در بیاره 

انسانی رشته زیاد داره

به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 ‏چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥
کلی شغل هست  حسابداری  بانک  مدیریت  حقوق میتونه وکیل بشه یا دفتر اسناد بزنه ...

منم نگفتم رشته کم هست گفتم امنیت شغلی نداره و صد در صد استخدام نمیشن یا نمیتونن دفتر و مطب بزنن

مساله اینه تو ایران اگر عالی درس بخونی و پارتی نداشته باشی شغل پایین یا متوسط رو به پایین گیرت میاد . بعد اقصی نقاطت عین چی میسوزه که اییینهمه خوندم اخرش چی ؟ اگر کم بخونی یا نخونی . شغل متوسط رو به پایین گیرت میاد یا اصلا هیچی گیرت نمیاد . که در اینضورت اقصی نقاطت کمتر میسوزه . میگی خوب وقت نذاشتم دلمم نمیسوزه . مطابق زحمتت نتیجه نمیگیری . اینه که بده 

منم نگفتم رشته کم هست گفتم امنیت شغلی نداره و صد در صد استخدام نمیشن یا نمیتونن دفتر و مطب بزنن

درسته ولی خب هرکاری ریسک خودشو داره 

فرهنگیان خوبه ولی توش رشدی نخواهی داشت چون کارت با دولته 

ریسک بیشتر به مراتب درامد بیشتر هم به دنبال داره

نمیدونم مثلا ی محصولیو‌  بفروش انلاین‌شاپ یا حیطه ارایشگری لایناش زیاده

بعدا راجع ب آنلاین شاپ تایپک میزنم از تجربه های بقیه استفاده میکنم شاید اینجوری خوب باشه