2777
2789

خانوما که حساس ترن کنار میان

آقایون هم میتونن حتما

حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅                                                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بوس و بعل که آره بابا 

حتی من دخترام دیدن راحتن تو این چیزا

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

اگه واقعا دوسش نداشته باشه نه

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

یه کامنت تو اینستاگرام از یه آقا دیدم به نظرم واقعا پر معنی و صحیح بود

میگفت این که فردی با دوست پسرش پیش بره تو رابطه(از نظر جن.سی)

خیلی ریسکیه برای دختر ولی چیزی که ازش مطمئم اینه که قطعا پیشروی در رابطه ، پسری رو عاشق دختر نمیکنه فقط هر حسی داشته باشه رو تقویت میکنه

اگر پسری بدون احساس عشق و از روی سرگرمی با دختر باشه،بعد برقراری رابطه،حسش تقویت میشه و به شدت از دختر زده میشه و اونو از خودش  میرونه

اگه پسری واقعا عاشق و پر احساس باشه در مقابل دختر،بعد قراری رابطه،حسش تقویت میشه و عاشق تر از قبل میشه

چیزی که مشخصه اینه که یه ریسکه بزرگه و به امتحانش نمی ارزه و این که رابطه داشتن همیشه طرف رو عاشق نمیکنه و نگه نمیداره

متاسفانه این اشتباهو خیلی دخترا میکنن و آسیب روحی میبینن

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم