2777
2789
عنوان

شروع بارداری دوم

884 بازدید | 22 پست

سلام دوستان خوب نی نی سایت

من بعد ده روز تاخیر بالاخره دو روز پیش بی بی هام مثبت شدن

و امروز تیتز بتا دادم ک ۳۰۰و خورده ای شده

با اینکه میدونم تیترم خوبه ولی مدام نگرانم و استرس های بیخودی دارم

بنظرتون کی برم سونوی تشکیل ساک؟

واسه بارداری پارسالم تیتر اولم ۸۸ بود نتیجش الان بغلمه بلطف خدا

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اولت چند ماهشه ؟!

۱۴ماهس گلم

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.

ممنون از دلسوزی هاتون خوشگلا

من ب دلایل شخصی زیاد فرصت ندارم برای باروری

برای همین خودمون تصمیم گرفتیم بعد تولد پسرم جلوگیری نکنیم هروقت شد بشه

ک الان خدا خواسته به کمک بنده خدا😅😍

خداروشکر عزیزم کار خیلی خوبی کردی 🌷

ممنونم از حس خوبی ک انتقال دادی😍

ممنون از دلسوزی هاتون خوشگلا من ب دلایل شخصی زیاد فرصت ندارم برای باروری برای همین خودمون تصمیم گر ...

بسلامتی عزیزم.منم همین شرایطو داشتم هرچند ک حرف بقیه اذیتم کرد بااینک پسرم۳سالشه ولی بازکارخودمو کردم

ب قضاوتای بقیه کاری نداشته باش درهرصورت حرفی برای گفتن دارن