2777
2789
عنوان

شروع بارداری دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم انشالله بسلامتی بیاد بغلت منم دختر اولم ۱۴ ماهه بود دومیو باردارشدم 

توروخداااااا عزیزدلم خدابرات حفظشون کنه بحق علی

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
اسی بار چندم باردار شدی من میترسم دومی نگیره 

گلم من ی مدت کلا جلوگیری نداشتم تا اینماه شد 

بعد من بدنم انگار کمبود پروژسترون داره وقتی تاخیر دارم میزنم جای چنینو محکم میکنه 

ان شاالله روزی همه اونا ک چشم انتظارن

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
بسلامتی عزیزم.منم همین شرایطو داشتم هرچند ک حرف بقیه اذیتم کرد بااینک پسرم۳سالشه ولی بازکارخودمو کرد ...

باید خودمو برای قضاوتا اماده کنم گلم بخصوص خاندان همسر ک هیچ درکی از ادم ندارن

باید خودمو برای قضاوتا اماده کنم گلم بخصوص خاندان همسر ک هیچ درکی از ادم ندارن

سلام مهربان اینجام اومدم ببخشید،شما برای بارداری دوم دیگه مشکل قند نداشتید هزیزم؟

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
سلام مهربان اینجام اومدم ببخشید،شما برای بارداری دوم دیگه مشکل قند نداشتید هزیزم؟

چرا گلم شدیدترم شد ولی ختم بخیر شد و الان بچم ۳ماهس

چرا گلم شدیدترم شد ولی ختم بخیر شد و الان بچم ۳ماهس

خدا روشکر عزیزم،منم قصد دارم به امید خدا دو سال دیگه بزارم نی نی دومم بیاد ،امیدوارم سر اونیکی دیگه قند نگیرم یعنی ممکنه به نظرتون؟

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇