2777
2789
عنوان

گره های توی زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 28 پست
[QUOTE=262861046]یه زندگی نرمال یه درآمد ی که بتونم یه استقلال نسبی مالی داشته باشهم  زندگی کنا ...

بله ریشه هرچیزی و باید پیدا کرد 

همه چیز هم به خواست و اراده خداس و…

بله حدیث کسا چندبار اما حق شناس و راستش خودم یه بار ولی با نایب انجام ندادم 

ممکنه مشکلات جنبه آموزشی و تربیتی داشته باشید

مثلا پیامبر(ص) یتیم بودند

بسیاری از بزرگان مثل امام ره یتیم بودند

یتیم بودن هرچند سختیهایی داره اما باعث رشد این افراد شد

به هرحال هرچیزی که باشه، چاره توکل و توسل حقیقی هست

وقتی این باشه، در دل همون مشکلات در مسیر درست قرار میگیریم، به آرامش میرسیم و خوب میدونیم که چاره ساز هم خداست.

خیلی مهمه توی مشکلات، چه عملکردی داشته باشیم.

درسته ناراحتی هست و ما انسانیم و قلب داریم اما مسئله اینه که چطور به آرامش برسیم؟ و خدا چه راهی نشون داده برای بیردن رفتن از مشکلات

ما انسانها ذاتا نیازمندیم، و عین فقر و نیازیم. پس باید یک تکیه گاهی داشته باشیم. حالا اگر به آدمها امید ببندیم یا به پول یا هرچیزی و هرکسی غیر خدا(البته جز اهل بیت علیهم السلام که نمایندگان خدا هستند و پناه بردن به اون بزرگواران یعنی پناه بردن به خدا) یعنی به اسباب و علل دل بستیم و اون اسباب و علل هم خودشون نیازمند هستند پس همیشه احساس میکنیم پشتمون خالیه و در نهایت هم به نتیجه ای نمیرسیم

اما وقتی به خدا امید ببندیم یعنی به تنها خالق و قادر امید بستیم که همه تسلیم خدا هستند پس ذره ای دلمون نمیلرزه. از طرفی باید مهربانی خدارو باور کنیم، باید به یقین برسیم که خدا ارحم الراحمینه و مهربانیش بی نهایته و همه جوره خیر و صلاح مارو میخواد. و همه چیز هم دست خودشه

پس با این حساب چقدر به آرامش میرسیم؟

ما اهل بیت علیهم السلام رو داریم که پناه ما هستند تو دنیا و آخرت، ما به حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها میگیم مادر، گاهی تصور میشه این یک کلمه تعارفاتی هست وگرنه هیچ کسی به اندازه مادرمون دوستمون نداره، در صورتیکه این مثال مادر خیلی مثال کمیه برای نشون دادن محبت حضرت زهرا(س) به ما، تو روز محشر که هیچ مادری فرزندش رو نمیشناسه چون هرکسی به فکر خودش هست حضرت زهرا(س) به دنبال این هستند که مارو شفاعت کنند.

پس راه رو خدا نشون داده توکل و توسل.

اما اون چیزی که به ما گفتند اینه که اول نمازهامون رو اول وقت بخونیم نماز بسیار بسیار مهمه اگر ما ذره ای از اهمیت نماز رو تو آخرتمون دنیامون تقدیرمون روحمون بدونیم، لحظه شماری میکنیم که اذان بگه و بریم سمت نماز با عشق. ادامه پست بعد

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه مشکلات جنبه آموزشی و تربیتی داشته باشید مثلا پیامبر(ص) یتیم بودند بسیاری از بزرگان مثل امام ...

ده ساله که تو این شرایطم خستم قبلا نماز میخوندم باورام محکم تر بود الان نمیتونم انقدر که کشیدم 

ممکنه مشکلات جنبه آموزشی و تربیتی داشته باشید مثلا پیامبر(ص) یتیم بودند بسیاری از بزرگان مثل امام ...

ممنون از اینکه تایپ کردین این همه رو لطف کردین ❤️

بله حدیث کسا چندبار اما حق شناس و راستش خودم یه بار ولی با نایب انجام ندادم 

اصلا هر جمله نماز خودش به ما توکل رو یاد میده، از همون تکبیره الاحرام اول نماز که شروع میشه، این مفهوم رو میرسونه که خدایا حرام کردم بر خودم هرچیزی رو غیر از تو. یعنی ما نماز رو که شروع کردیم تا پایانش دیگه فقط خداست و خدا، دیگه فکرمون نره سمت مشکلات

وقتی میگیم "ایاک نعبد و ایاک نستعین" یعنی خدایا فقط تورا میپرستیم و فقط از تو یاری میجوییم، یعنی خدا جونم غیرتو هیچ کس کاره ای نیست، تو برام کافی هستی رضایت تو برام مهمه من غیر تورو نمیپرستم(در صورتیکه غصه هامون حرص هامون و... چقدرش برای اینه که فلانی بهم بی احترامی کرد، زحمت کشیدم سرمایه اقتصادی کم شده و...) کلمه به کلمه نماز برامون درس داره فقط کافیه تمام فکرمون به کلماتی باشه که میگیم و معانیش. یک نمونه اش رو هم در ادامه براتون میفرستم. پس نناز روحمون رو شارژ میکنه روزی 5 بار(صبح و ظهر و عصر و مغرب و عشا) البته این فقط یک حکمتش هست حکمتهاش زیاده اما در هر صورت بدون نماز نمیشه به هیچ جایگاه معنوی رسید.

و انجام واجبات ترک محرمات مثل غیبت، تهمت، بدحجابی و...

اصل انجام واجبات و ترک محرمات هست، در کنارش اگر تونستیم مستحباتی انجام بدیم هم خیلی خوبه، مثل نناز شب، زیارت عاشورا، حدیث کسا و...

این ها یک سری حرفهای کلی بود نه درباره شما یا شخص خاصی، حرفهایی که دین گفته

زیارت عاشورا آیت الله حق شناس ره رو متوجه نشدم که گفتید بدون نائب خوندید یعنی چطور

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

🔸در آن هنگام که پیری به سراغ ابراهیم علیه السلام آمده بود و همسرش هم نازا بود، فرشتگان خدا به او مژده پسری بردبار را دادند. او بعد از کمی صحبت با فرشتگان گفت: «چه كسى- جز گمراهان از رحمت پروردگارش نومید مى‏شود؟

🔸قَالَ وَمَن یَقْنَطُ مِن رَّحْمَةِ رَبِّهِ إِلاَّ الضَّآلُّونَ حجر، 56

🔸با این جمله، ابراهیم علیه السلام به خدا گفت که من از رحمت تو هیچ گاه مأیوس نیستم، هرچند درباره اموری باشد که خیلی احتمالش کم است.

🔸ضالون و ضالین از یک ریشه هستند که معنای آن برای همه ما روشن است زیرا روزانه ده بار در نمازهای خود می گوییم: غَیرِ المَغضُوبِ عَلَیهِمْ وَلاَ الضَّالِّینَ؛ همواره از راه گمراهان به خدا پناه می‌بریم.

🔸با کنار هم گذاشتن این آیه و جمله‌ای که ابراهیم علیه السلام فرمود، روشن می‌شود که هر کس که جزء ضالین نباشد، حتماً به رحمت خدا امید دارد؛ بنابراین ما روزانه در نمازهای خود به خدا اعلام می‌کنیم که به رحمت خدا امید داریم و هرگز از آن قطع امید نکرده‌ایم. 

🔸با این حال، رفتار عمومی انسان ها به گونه دیگری است. خدا در قرآن به ما گوشزد کرده است که عموم انسان ها مراقب حالت امید خود نیستند. به سبب ظاهربینی گاه به رحمت خدا امیدوارند و گاه ناامید.

📡  @AyahMedia

اصلا هر جمله نماز خودش به ما توکل رو یاد میده، از همون تکبیره الاحرام اول نماز که شروع میشه، این مفه ...

یه تعداد افراد نایب میگیرن برا خوندن چون مراقبه میخواد 

و در نهایت استارتر عزیز، ان شاالله که مشکلاتتون حل میشند

گاهی خدا خیلی دوست داره بندش صداش کنه و صدای بنده اش رو بشنوه

به هرحال حکمت هرچه که باشه، ما وظیفمون توکل و توسل هست.

در طول این سالهایی که اینجا عضو بودم بارها و بارها شاهد حاجت روایی و حل مشکلات بزرگ دوستان بودم البته ما تصور میکنیم بزرگه در صورتیکه حقیقت اینه که "الله اکبر"

امیرالمومنین(ع) فرمودند "دنیا دو روز هست، روزی باتو و روزی بر علیه تو. پس ردزی که باتوست سرکش و مغرور مشو(و نافرمانی نکن) و روزی که بر علیه توست مایوس و ناامید نشو"

ما خدا و اهل بیت علیهم السلام رو داریم پس هم در اخرت و هم دنیا پناه داریم♥

ای شیعه تو را چه غم ز طوفان بلا/ وقتی که سفینه النجات است حسین(ع)

امیدوارم تو این روزهای عزیز به حق مادرمون حضرت فاطمه زهرا سلام اللها حاجت روا بشید و عافیت دو دنیا نصیبتون بشه و دعامون کنید لطفا.

خیلی ممنون از نوشته هاتون و دعاتون برای من ❤️

وظیفم بود بانو. 

درباره نماز، سعی کنید و از خدا و اهل بیت علیهم السلام کمک بخواید که هرگز ترک نشه، نماز یک راه ارتباطی به خصوص با خداست که هیچ چیز دیگه جاش رو نمیگیره. آیت الله فاطمی نیا ره میگفتند در قاموس خدا و اهل بیت(ع)، تا حالا کجا بودی نداریم اصلا. همین الان هم میتونید همت کنید و شروع کنید. اتفاقا چه روزی بهتر از روز شهادت مادرمون حضرت زهرا(س). تو همین روز به مادرمون متوسل بشید و آخرت و دنیاتون رو دست خودتون بسپارید.

شما الحمدلله تو وجودتون چیزی دارید که با هیچ ثروتی تو دنیا قابل قیاس نیست یعنی عشق و اعتقاد به خدا و اهل بیت علیهم السلام رو دارید پس قدرش رو بدونید این بزرگترین نعمت خداست. خدایی که بزرگترین نعمتش رو بهتون داده مگه میشه حواسش بهتون نباشه و خوشی و غم و غصه و احساساتتون براش مهم نباشه؟

ما تاپیک ترک غیبت داشتیم، حتی یکی از دوستان شرایطشون سخت بود یعنی خانواده همسرشون اذیت میکردند اما با این حال با کمک خدا و اهل بیت(ع) غیبت رو ترک کردند، تاپیک نماز اول وقت داشتیم دوستان زیادی الحمدلله موفق شدند با اینکه تاپیک در ماه مبارک بود و شاید به نظر بیاد نماز اول وقت سخت باشه وقتی مهمان میاد یا روزه این و...اما شد و خیلی آسان تر از چیزی بود که به نظر میرسید.

بندگی کردن اونطور که به نظر میاد سخت نیست، چون اولا شیرینه(یکی از دوستان که مذهبی نبودند بعد پنجاه و چند سال زندگی برای یک کاری رفته بودند مشهد و اونجا زیارتی هم کردند وقتی برگشتند میگفتند من کل عمرم رو تا به خال اشتباه کردم، شما نذهبی ها کیف دنیا رو میبرید) چون لذت معنوی حقیقی ترین و عمیق ترین لذت هست

و از طرف دیگه خود خدا و اهل بیت علیهم السلام دستمون رو میگیرتد تو مسیر بتدگی و هرکاری که برای خدا باشه.

در مورد چله حق شناس هم تاکید کردند تا جاییکه میتونید خودتون بگیرید، اگر تونستید یکبار خودتون بگیرید نمیدونم تو کانال اصلیش عضو هستید یا نه اگر شرایطش رعایت بشه یقینا حاجت روا میشید ان شاالله.

من از همتون کمتر و کوچکترم و فقط خواستم اونچه که دین گفته رو بنویسم، با قلب پاکتون دعامون کنید لطفا🙏

مرسی 

بانو جان نوشتم، حالا سوالی بود درخدمتم

درباره چله زیارت عاشورا آیت الله حق شناس ره یا حدیث کسا هم سوالی بود بپرسید

وظیفم بود بانو.  درباره نماز، سعی کنید و از خدا و اهل بیت علیهم السلام کمک بخواید که هرگز ترک ...

خیلی ممنون از توصیه تون راستش من به این باور رسیدم هرچیزی زمان خودش اتفاق میفته خدا وقتی بخواد چه عقاید مذهبی داشته باشیم چه غیر مذهبی   

شرایط چله رو به طور کامل نمیدونم اما میدونم خیلیا با نایب انجام دادن مسئله شون حل شده 

خیلی ممنون از توصیه تون راستش من به این باور رسیدم هرچیزی زمان خودش اتفاق میفته خدا وقتی بخواد& ...

خواهش میکنم. بله اما خود سیدابراهیم که شاگرد آیت الله حق شناس هستند هم میگن تا جاییکه میتونید خودتون انجام بدید، نائب برای زمانیه که کسی خودش واقعا نتونه انجام بده و حتی اگر کسی نائب هم بگیره باز خودش باید شرایط چله رو رعایت کنه یعنی مراقبه. و اینکه کیفیت دعا خیلی تاثیرگذار هست در استجابت دعا و نیات و اعمال ما هم برای خدا خیلی مهمه و در تعیین تقدیرمون. در پناه حق باشید ان شاالله