2777
2789
عنوان

چرا هیچ دری باز نمیشه

358 بازدید | 40 پست

من یه جوونم 26 سالمه شرایط ازدواج اصلا ندارم اصلا با این حقوقاو تورم قیدشو زدم دیگه. سوالم اینه با نیازم چیکار کنم؟؟؟ خب ما جوونا چ خاکی بگیریم سرمون؟ چقدر ورزش کنم برم سرکار کتاب بخونم؟ نمیشه اقا نمیشه نیازه مثل اب خوردن غذا خوردن. مگه ما انسان نیستیم؟ چجور همه جوونا کشورای دیگه همه جور عشق و حالی دارن ولی به ما میرسه یا میگن تو بچه ای بذار بشه 40 سالت! بابا پسر از 15 سالگی بلوغ دختر دیگه بدتر . چه بلایی دارین سر ماها میارین؟ خب ما چیکار کنیم؟ یا باید برم دنبال دختر مردم پنهونی باهاش باشم . بعدشم مشخص نباشه میتونم بگیرمش نمیتونم با این قیمتا و وضعیت کشور اونم بیچاره کنم؟ یا باید بزنم جاده خاکی با این خانم اون خانم رابطه های سمی و خطرناک .. اقا ما چیکار کنیم؟؟؟؟؟ بخدا من ادم سالمی ام نه سیگار نه قلیون نه هیچی . سالم سالم ولی چقدر سرکوب کنم خودمو؟؟ الان من جوون چ خاکی بگیرم سرم؟؟؟؟ بسه دیگه بخدا ... بغض و خشم و نفرت دارم از اینکه اصلیترین نیازمونو نمیتونیم تو این کشور براورده کنیم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل‌ از شما مرداست

تو این سایت ببینی روزی بالای پنجاه نفر میان میگن شوهرشون بهشون خیانت کرده هیچکس دیگه شوهر نمیخواد با این وضعیت

نیا نگو همه مردا مثل هم نیستن اتفاقا همشون یه عنن که آخرش می‌رن با یکی دیگه

اگه مردای جامعه یکم رو خودشون کار کنن و آدم بشن این مشکل نبود

یه پدر هیچوقت دخترشو از خونش که همچی داره نمیاد به کسی بده که همش خیانت میکنه دست درازی داره و هرشب با یکیه

همه الان مجرد بودن رو ترجیح میدن با این وضعیتی که داریم

توکل به خدا کن 

دخترای کم توقع تر و سازگار تر هم پیدا میشن 

که خانواده های فهیم تری دارن 

به جون ها فرصت میدن تا زندگی شون بسازن 

با تمام این حرف هایی که میگی یقین دارم خدا رزاق هست و برکت میده 

به شرطیکه اهل تلاش و همت باشی .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»