2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم حالم خیلی بده😭

468 بازدید | 45 پست

من از بچگی عاشق یه نفر بودم مامانم خبر داشت اما مانع رسیدنمون شد اونم خیلی پیگیرم بود هر بار میدیدمش کلی گریه میکردم و زجر میکشیدم اما اونم زن گرفت و بچه دار شد منم شوهر گرفتم و بچه دار شدم البته خانوادم بزور شوهرم دادن تو بچگی این ۸ساله من زجر میکشم خانوادمم شاهد زجرم بودن اما من حتی به اونی ک دوسش دارم حسمو نگفتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا اینکه بهم کلی پیام داد همین چند وقت پیش تا یه ماه پشت هم پیام میداد که من دوست دارم از یادم نمیری و اینا منم آدمم تحملم به سر رسید بهش گفتم که دنبال من نگرد زن و بچه داری منم دوست دارم با این کارت بیشتر اذیتم میکنی گفتم زنت به این خوبی حتی از من بهتره گفتم بچه هات گناه دارن و اینا ی پنج شیش روزی همینجوری پیام میداد منم جوابشو میدادم و فقط جوابام رسمی و نصیحت بود

میترسم آبروم بره شوهرم منو طلاق بده خانوادم زندم نمیزارن اگه آبروشون بین فامیل بره به شدت خانواده مذ ...

تو اون چتها

چی رد و بدل کردید ک اون دیده

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉