2777
2789
عنوان

چرا هیچ دری باز نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 40 پست
مشکل‌ از شما مرداستتو این سایت ببینی روزی بالای پنجاه نفر میان میگن شوهرشون بهشون خیانت کرده هیچکس د ...

تو چرا نمیگی مشکل از زناس

که به همجنس خودشون رحم نمیکنن همه جور عمل زیبایی لباسهای بدنمان باز برهنه تو خیابون

و وارد رابطه با مرد متاهل میشن

زندگیم فقط همسرم

لیاقت یه دختر وفادار و متعهد به شوهرش این نیس که شوهرش بره با زن دیگه 

پس نتیجه میگیره مجرد بمونه و از زندگیش به تنهایی و با آرامش لذت ببره 

نه بدون هیچ دست درازی نه تهمت نه خیانت و نه شکاکی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو چرا نمیگی مشکل از زناسکه به همجنس خودشون رحم نمیکنن همه جور عمل زیبایی لباسهای بدنمان باز برهنه ت ...

مرد متاهل اگه مرد زندگی باشه جلوی خودشو در برابر این خرابا میگیره

یعنی چی وقتی خودش زن داره اصلا باید به زن بقیه نگاه کنه

نگاهشو کنترل کنه 

تو چرا نمیگی مشکل از زناسکه به همجنس خودشون رحم نمیکنن همه جور عمل زیبایی لباسهای بدنمان باز برهنه ت ...

واقعا همینه هم میخوان آزاد باشن هم اینکه امن بمونن هم خودشون هم زندکی هاشون.    

نمیشه گفت حتما تقصیر مردهاست یا زنها هردو به یک اندازه مقصرند 

اینقدر خودت را اذیت نکن بابا اینهمه خشم پیرت میکنه نیاز جنسیتی از یه راه دیگه بر طرف کن، تلاشت را بکن پولام جمع کن همین دست و پا زدن تو باتلاق درست نیست زندگی همین سخته ولی تو سعی کن لذت ببری ازش، اگر درست را خوندی و سرکاری خیلی عالی الانم به فکر ازدواج نباش خودتو یکی دیگه را بدبخت نکن بزار یه کم پر و بال بگیری بعدا من بیست و شش سالم بود فقط تلاش میکردم و امیدوار بودم با همه مشکلاتی که تو خونه بود من درسم را خوندم دوره کرونا شاغل شدم ماشین خریدم زمین خریدم باید تلاش کنی البته من دخترم ولی خب فرقی نداره نمیخواستم بشینم شاهزاده با اسب سفیدش بیاد شما هم بچسب به کار فعلا یه کم شرایط بهتر بشه ولی بخاطر نیازت لطفا ازدواج نکن من زن و شوهر میبینم سن کم هیچی نداره حالم بهم میخوره آدم اینقدر بی مسئولیت اخه، 

🥰🥰

عجب گیری کردیما الان بهت خیانت شده من مجرد چه؟

بهم خیانت نشده دیدم و هزار بار شنیدم

توعه مجرد هم الان میگی وفادارام و فلان

وقتی ازدواج کنی یه زن دیگه ببینی صدرصد اونو به زن خودت ترجیح میدی

بهم خیانت نشده دیدم و هزار بار شنیدمتوعه مجرد هم الان میگی وفادارام و فلانوقتی ازدواج کنی یه زن دیگه ...

دهنتو ببند

قرار نیس چو نه تو اطرافت دیدی  همه اونجوری باشند 

من هم اطراف و خیلی زنا دیدم که خیانت میکنن 

زندگیم فقط همسرم

زن چرا باید خراب باشه اصلا

همینو بگو

ولی وقتی دیگه میبینی تو جامعه هست و مردی که متاهله نمیتونه خودشو کنترل کنه مشکل از نگاه مردست

شما حجاب هم داشته باشی بهت باز نگاه بد میکنن

دیدی به سیم لخت هیچکس دست نمیزنه ولی وقتی روکش داره همه باهاش ور می‌رن؟ اینم حکایت اینه که همچی به طرز پوشش نیس مشکل اصلی نگاه مرداست