2777
2789
عنوان

مامان های آینده شیرازی بیاین تو با هم باشیــــــــــــــــــــــم

| مشاهده متن کامل بحث + 191089 بازدید | 7820 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاسی جون منم مبرم پیش کاشف، اتفاقا خیلی خوش اخلاقه، اما خب بدیش اینکه ک چن نفر چن نفر مبرم تو اتاق ویزیت و سونو
باشد حسین ع کرب و بلا مال خوبها ... یک مهر تربت از تو برایم کفایت است!
سلام همشریهای عزیز من تخمدا. پلیکیستیک دارم حدود 9 ماهه اقدام به بارداری کردم، طی این 9 ماه قرص های کلومفین و پرژسترون و سیپروترون برای درمان کیستم مصرف کردم ولی نتیجه ای نداشته برام میشه لطفا یه دکتر خوب توی شیراز بهم معرفی کنید که توی این زمینه تخصصشون خوب باشه دیگه از خوردن قوص و دارو خسته شدم از وقتی که یاد دارم پریودیام نامنظم بوده!!
پری جون برو توی خیابون لشکری از سمت چهارراه مشیر پر از گیت و لوازم اینجور خورد و ریزا هست سوال کن راهنماییت می کنن اتفاقا مریم کاشف خوش اخلاقه کارش مردونه هست مثل دکترای مردا اقدام می کنه خیلی هم حساس نیست استرس بهت وارد نمی کنه من پیش هادی باقری هم چند جلسه رفتم قطعا می خوام سزارین بشم چون از طبیعی وحشت دارم روزای اخر تصمیم میگیرم کجا و کی سز بشم شایدم برم پیش دکتر سرور سز بشم بیمارستان دنا اره بدی دکتر کاشف اینه چند چند تا نه خیلی بیشتر تو اتاق بیمارا جمع میشن البته خودش کلا ریلکسه
زندگی من سرشار از آرامش، سعادت، سلامت و ثروت است خدای من به خاطر همه چیز ازت ممنونم
سلام دوسیا.من پی کیستیک هستم .بشدت ریش درآوردم و جوش میزدم،تا اینکه رفتم پیش 1 دکتر بهم گفت: اول همه لاغر کن. 20کیلو اضاف داری .خلاصه منم الان وزنم با پیاده روی و زیر نظر دکتر تغذیه نرمال کردم الان 3بار تو هفته پیاده روی میکنم.هیچ قرصی نمیخورم و پریودام منظم شده. همه دوستام ک pcoبودن رفتن زیر نظر دکتر ژاله رنجبر و شکر خدا همه بچه دار شدن. من تعریف دکتر پارسانژاد و رنجبر خیلی شنیدم.
من این حروف نوشتم چنان ک غیر ندانست/تو هم زروی کرامت چنان بخوان که تو دانی