2777
2789
عنوان

مامان های آینده شیرازی بیاین تو با هم باشیــــــــــــــــــــــم

| مشاهده متن کامل بحث + 191089 بازدید | 7820 پست
راستی راجع به دکتر شهناز پوربرفه ای، دختر دایی من پزشکی میخونه و شاگرد ایشون بوده و بشدت تعریفشو میکنه ک خیلی با سوادن و من خودم کار دکتر ژاله رنجبر و پارسا نژاد رو از نزدیک دیدم.
من این حروف نوشتم چنان ک غیر ندانست/تو هم زروی کرامت چنان بخوان که تو دانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پری جون پیش باقری نمیخوام برم که گفتم اولش که خونریزی داشتم چند جلسه ویزیت رفتم پشش والا برای سز انتخابش نکردم در حالیکه بسیار پزشک حاذقی هست سرور هم چون توی دنا سز می کنه و دنا رو دوست دارم می خوام شاید برم پیشش
زندگی من سرشار از آرامش، سعادت، سلامت و ثروت است خدای من به خاطر همه چیز ازت ممنونم
من روز جمعه آخر ۶ هفتگی متاسفانه سقط کردم دکترم مریم کاشف هس رفتم ک ببینم باید چکار کنم منشیش جوابمو داد، گفت دوماه استراحت کن و بعدشم کلومیفن و آمپول حالا نمیدونم نیازی نیس برم با خودش صحبت کنم یعنی؟
باشد حسین ع کرب و بلا مال خوبها ... یک مهر تربت از تو برایم کفایت است!
سحر هفته چندی؟جنسیتاشونو میدونی؟!
من دکترم سزارین انتخابی قبول میکنه.اما متاسفانه توی خصوصی عمل میکنه.البته اطلاعی ندارم ؛ شاید تو دولتی هم عمل کنه دکتر خوب و خوش برخوردی هم هس.