2777
2789
عنوان

مامان های آینده شیرازی بیاین تو با هم باشیــــــــــــــــــــــم

| مشاهده متن کامل بحث + 191089 بازدید | 7820 پست
سلام من دکتر شاکر میرم برام ازمایش هپاتیت و سرخچه و اینا ننوشته فردا میرم بهداشت ببینم لازمه یا نه.بنظرتون دکترمو عوض کنم یا میخواد ماه اول بارداری برام ازمایش بنویسه.چیکار کنم?ممنون از جوابتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بچه ها لطفا بگین.کسی دکتر افسانه غریب زاده میشناسه?میگن همکار پزشک خانوادس کارش چطوره?مریم شاکر چی اونو میشناسین?دکترم مریم شاکر بود ازمایشای قبل بارداری برام نوشت ولی توش سرخچه و ایدز و هماتیت نبود بخاطر همین میخوام عوضش کنم برم پیش غریب زاده.لطفا راهنمایی کنین ممنونم
شنل جون شما می تونی یه سر به فروشگاه max بزنی که لباسای بارداری داره پاساژ برقم بری ائنجا هم فروشگاهی هست که لباسای بارداری داره رزان جون منم این دکترا نمی شناسم دکتر کاشف و خیلی پزشکای دیگه هم هستن که همکار پزشک خانواده هستن
زندگی من سرشار از آرامش، سعادت، سلامت و ثروت است خدای من به خاطر همه چیز ازت ممنونم
شنل جون من جورابشلواری بارداری ندیدم ولی میتونی معمولیارو پات کنی ولی تا زیر شکمت بیشتر بالاش نیاری
زندگی من سرشار از آرامش، سعادت، سلامت و ثروت است خدای من به خاطر همه چیز ازت ممنونم
اگر واکسن سرخچه زده باشی دیگه تست نمیخواد. خیلی دکتر ها هم ایدز و هپاتیت رو تو بارداری مینویسن فقط شاکر این کارو نکرده. اگر سال 82 دبیرستانی بودی احتمل زیاد شما هم واکس سرخچه زدی.
سلام سلام به همگی امیدوارم حال همه خوب باشه شنل جون جوراب شلواری بارداری من توی پاساژ 110 روبروی سینما سعدی دیدم همون پاساژه هست که سر چهارراه سنما سعدیه، اونجا دیدم همه مدل شیشه ای و ضخیمم داره عزیزم. امیدوارم دیر نگفته باشم
33هفته