2777
2789
عنوان

دنبال یه شغل شاد باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 38 پست
تازه اون دوستتون به صورت مستقیم با جون مریض در ارتباط نیست و این همه اذیت میشه وای به حال بقیه جدا گ ...

من از تجربی  رفتم مدیریت مالی و ی مقداری هم وسواس دارم ... اگه یعنی میومدم اذیت میشدم؟؟ 

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

من فکر میکنم یه دلیلش اینه خیلی فشار روانی رو مون هست اینجوری هستیم شاید اگه یکم انگیزه بیشتری داشتی ...

تازه بیشتر باید هوای هم رو داشته باشیم نه اینطوری 

این نگاه های از بالا به پایین ، تحقیر و توهین ها به خاطر چیه 

چون طرف یه سال از من بیشتر درس خونده باید بیاد توهین کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از تجربی رفتم مدیریت مالی و ی مقداری هم وسواس دارم ... اگه یعنی میومدم اذیت میشدم؟؟

ببین از نظر وسواس مه گفتی من خودم هم درگیرشم

مثلا خیلی دقت میکنم و وسواس به خرج میدم کارم رو درست انجام بدم اما بعدش باز همش نشخوار فکری دارم که ای وای نکنه کم کاری کردم نکنه اشتباه انجام دادم نکنه .....

مگه طرف وجدان کاری نداشته باشه همینطور سمبل بکنه و بره 

من به شخصه میگم به کادر درمان مردم توی ناراحتی و بیماری شمارو میبینند شما هم صبور باشید و اقعا شغل ک کارتون اذیت کننده خاطر تون

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

ببین از نظر وسواس مه گفتی من خودم هم درگیرشممثلا خیلی دقت میکنم و وسواس به خرج میدم کارم رو درست انج ...

در هر صورت موفق باشی عزیزممم

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

کادر درمان هم انسان هستن یه ظرفیت و اعصابی دارن

بله براشون محیط کاری سخته عذاب آوره براشون

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار