2777
2789

من عاشقااااانه دوست دارم دبیری زیست قبول شم 

ولی واقعا تلاشم در حد یه کنکوری نیست 

ساعت خوابم نامنظمه

مثلاً شاید تو کل استان ما یه نفر بخوان 

یعنی میشه من اون یه نفر باشم

میشه یکم بهمن انگیزه بدید

تارمانی که گوشی دستته و عضو سایتی هیچی 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم شاید باورت نشه من کل انگییزه و انرژیمو سر کلاس انلاین ها از دست داده بودم، تا اخرای اردیبهشت به خدا صبح تا شب فیلم میدیدم ۳،۴ شب میخوابیدم ۱،۲ ظهر بیدار..

ولی باور کن فقططط یک ماه نشستم خوندم فقط یک ماه ولی خدایی خوب خوندم با انرژی و هر روز مفید، خب الان دانشجوی اون رشته ای هستم که میخواستم، اصلا انتظار نداشتم حتی قبول شم..

الان تا کنکور خیلی مونده ولی نباید اصلا اینجور فکر کنی که فرصتت زیاده باید هر روز بخونی، خوابتو حتما تنظیم کن، مطالعه مفید داشته باش ، هر روز از یه کتاب انگیزشی چند صفحه بخون ( من باشگاه پنج صبحی ها خوندم خیلی انگیزه میده) تلاش کن دلسرد نکن انشالا سال دیگه تو هم دانشجوی رشته مورد علاقه تی.. 

بهت قول میدم میتونی فقط ناامید نشو، هر وقت خسته شدی برو یه قهوه یا ابمیوه بخور برو جلو پنجره بزار هواتازه بهت بخوره بازم ادامه بده..❤🌈

به قول چارلی چاپلین: زندگی شاید اون جشنی نباشه که آرزوشو میکردی، ولی حالا که دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص ❤😌