2777
2789
عنوان

بنظرتون به روی شوهرم بیارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 44 پست
فقط یه دختره رو فالو کرده بود شوهرم بعد من با پیج خودم خاستم ببینم دختره رو عرکاری کردم برا من بالا ...

منم مث توام میره حموم تند تند نگاه میکنم ای خاک توسرمردا البته مرد ن نامرد درسته

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

چکار می‌کنی به روش نیوردی؟؟؟؟؟من نمیدونم چرا اینا انقد هولن

ن اما زنا اشناهمونه منم بلاکشون کردم داغش بمونه جیگرش 

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مث توام میره حموم تند تند نگاه میکنم ای خاک توسرمردا البته مرد ن نامرد درسته

من از اردیبهشت دیگه کاری به کارش نداشتم 

چون یه زن از رفتار شوهرش میفهمه که مشکوک می‌زنه یا نه 

الانم میگم مطمئنم با کسی رابطه ای نداره درحال حاضر 

امروز نمیدونم چرا بعده ۳/۴ ماه رفتم سره گوشیش برعکسم رفتم دایرکت فقط☹️☹️☹️

بقرآن یه بار نشد برم سره گوشیش سرفراز بشم بگم دمش گرم آدم شده😭😭😭😭😭😭

ببین آخه با عقل من جور در نمیاد 

دخترمون ۱۱/۱۲ سالشه 

این دختره ۱۸ سالشه 

ینی فقط ۶/۷ سال بزرگتره از بچمون

آخه انقد آدم هول با یه دختره ۱۸ ساله پیام بده!!!

کاربریم موقتا دست دونفره.....منو دوستم الهام🙃

گوشیش بیاد دستم میکنم حتما

اره اونطورشی روحات آروم میشه شوهرتو حس بکنه ک فهمیدی ولی صبح ش نمیریزه

ن اما زنا اشناهمونه منم بلاکشون کردم داغش بمونه جیگرش

این اصلا بعده آخرین باری که مچشو گرفتم دختر غریبه فالو نمیکنه 

همه یا پسرن یا ۱۰/۱۲ تایی که دخترن فامیلن

اینم فالو نکرده ولی پیام داده هول خان😭😭😭😭

من از اردیبهشت دیگه کاری به کارش نداشتم چون یه زن از رفتار شوهرش میفهمه که مشکوک می‌زنه یا نه الانم ...

اره بابا ی روز مست بود گفت همه مردا دوست دارن همه زنارم امتحان کنن قلبم تیکه تیکه شد ازخدا عوضشو بگیره

اره بابا ی روز مست بود گفت همه مردا دوست دارن همه زنارم امتحان کنن قلبم تیکه تیکه شد ازخدا عوضشو بگی ...

واقعا که😒😒😒😒

اینا چرا ازدواج میکنن

اینا باید یه زن مثل خودشون گیرشون میومد نه مثل ما☹️

این اصلا بعده آخرین باری که مچشو گرفتم دختر غریبه فالو نمیکنه همه یا پسرن یا ۱۰/۱۲ تایی که دخترن فام ...

تو سرچ اکانتاش دختر برات بالامیاد؟

تو سرچ اکانتاش دختر برات بالامیاد؟

سرچ امانتات چیه ؟

همون که ذره بینه ؟ سرچ میکنن ؟؟؟

اگه اون منظورته دیدم پاک کرده بود هیچی نبود 

دیدم پاک کرده بود همرو

انترن من دوتا دیدم خیلی نگا کرده بود اومده بود بالا منم بلاک کردم ک نتونه ببینه

سرچ امانتات چیه ؟همون که ذره بینه ؟ سرچ میکنن ؟؟؟اگه اون منظورته دیدم پاک کرده بود هیچی نبود

اره ببخشید اشتباه شد

من همش میخام بی‌خیالش شم ولی نمیشه که😭

منم بخدا ی پسر فامیلامون همش با دخترای هرزه بود آخرش یکی ک صیغه دوسش بود و چن بار طلاقی گولش زد با رابطه بعد ازش باردارش بزور عقدش کردن الان پسره عین سگ سرشو میندازه پایین بس ک زنه سلیطس حق شون اونجور زناس تا دهنشونو جربدن