2777
2789

سلام طبقه پایین مادرشوهرمم اوایل همش صبحا به یه بهونه می اومد جلو در الانم مدتیه همش میاد جلو در میگه صدات زدم نشنیدی پیش همسرمم میگه ازش خوشم نمیاد ولی همسرم خیلی دوسشون داره چطور حفظ ظاهر کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین سعی کن گرم نگیری... اومدن خونت تحویلشون نگیری زیاد ‌بهشون خوش بگذره تن تن میاد من سرم اومده الا ...

اخه شوهرم به خانوادش خیلی وابسته خیلی دوسشون داره

خب بزاره قرار نیست توام اینقد دوسشون داشته باشی ... احترام نگه دار ولی زیاد صمیمی نشو

مادرشوهرم از راه محبت کاراشو پیش میبره شوهرم گولشو میخوره اصلا شک نمیکنه

مادرشوهرم از راه محبت کاراشو پیش میبره شوهرم گولشو میخوره اصلا شک نمیکنه

بخدا منم همین مشکل دارم بعدا میدونی مشکل چیه وقتی بگی لج میکنن بدتر میشن الان مم گفتم همه کارا مادرت با توعه مادرش بدتر شده هر چی میشه میاد خونمون

عجب بدبختیه !چشونه مادر شدهرا

این مادرشوهر من خیلی ادعای مذهبی بودن و خدا دوستیش میشه ولی تمام نیشاش رو زیر همین چادرش میزنه جوری که شوهرم گولشو میخوره و اصلا شک نمیکنه که مادرش منظور داشته باشه

این مادرشوهر من خیلی ادعای مذهبی بودن و خدا دوستیش میشه ولی تمام نیشاش رو زیر همین چادرش میزنه جوری ...

کار همه شون همینه از اون عشقی ک بین مادر فرزنده استفاده میکنن علیه عروس چی بگم که درد بی درمونن تنها تمرکز کن رو شوهرت زندگیت ناددیش بگیر تا جای ک میتونی لج نکن و اروم باش و بحث نکن خسته بشه