123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 5978 عنوان اونایی که بینی شون گوشتی بود و عمل کردن بیاید 82 بازدید | 15 پست دارم دیوونه میشم با این قیافه چطوری برم بیرون چطوری زندگی کنم آخه بعد چه مدت به زندگی عادی برگشتید؟ زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱 1404/06/06 | 18:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 5978 هنوز برنگشتمشیش ماهه میخام برم کورتون بزنم یا خدا خدا به داد من برسه همینجوریش افسردگی گرفتم دارم دارو میخورم چه مدت چسب زدید؟تو خیابون آدما نگاه تون نمیکنن؟ زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 5978 لطفا لایکم کنید عمل کردی؟اگر نکردی توروخدا عمل نکنیا داغون میشه زندگیت زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
reyhoonjaan2 عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 2291 یا خدا خدا به داد من برسه همینجوریش افسردگی گرفتم دارم دارو میخورم چه مدت چسب زدید؟تو خیابون آدما نگ ... دوماه نه فک میکنن دماغ خودمه عمل نکردم به هرکس میگم عمل کردم باورش نمیشه
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 5978 دوماه نه فک میکنن دماغ خودمه عمل نکردم به هرکس میگم عمل کردم باورش نمیشه ای کاش واسه من همینجوری باشه من غصه غیر طبیعی بودن و عملی شدنم رو میخورممیشه عکس دماغتون رو ببینم؟ زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
اهوی_پیشونی_سیاه عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 226 عمل کردی؟اگر نکردی توروخدا عمل نکنیا داغون میشه زندگیت نه ولی خیلی دلم می خواد عمل کنم پولش رو ندارم🥲
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 5978 گوشتی ورمش زیاده شما عمل کردی؟ زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 5978 نه ولی خیلی دلم می خواد عمل کنم پولش رو ندارم🥲 دلت نخواد بیچاره میشی زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
اهوی_پیشونی_سیاه عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 226 دلت نخواد بیچاره میشی دختر عموم عمل کرده اصلا تغییری نکرده تازه انگار بزرگترم شدهولی دوست دارم عمل کنم اخه حس می کنم زشته
silentglow عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 51 از همون هفته دوم به زندگی عادی برگشتم انگار کتابی را خوانده ام که صفحه آخرش سفید بود دیگر انتظار قصه ای را ندارم 🌈🤍
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 5978 از همون هفته دوم به زندگی عادی برگشتم بعد چسب چی؟من دارم دق میکنم چجوری با این دماغ برم بیرون دارم سکته میکنم زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱