اره تا پارسال دانشجوی روزانه بدون انصراف نمیتونس ولی این محرومیتو واسه کنکور امسال برداشتن…ماه پیش ت ...
نه عزیزم همین الانم نمیشه؛فقط باوجود انصراف میشه مجدداً کنکور داد
محض اطمینان میتونید بپرسید
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امسال تو سایت سنجش اعلام شد و خوشبختانه دیگه محرومیتی وجود نداره
چه جالب
خیلی خوبه واقعا اینجوری باشه
امیدوارم موفق باشی عزیزم🌺
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
خوبه رشته ش عزیزم راضی هستی؟ درآمدش چطوره؟ به من میگن مامایی هم خوبه اما به نظرم کثیف ...
من بهمن باید برم ترم اول..بله در کل رشته خوبیه ولی باید ببینی علاقه داری یا نه..از لحاظ کثیف کاری هم بیشتر رشته های پزشکی همینجوری ان و دیگه باید باهاشون کنار اومد😬درآمدش هم بد نیس فک میکنم تو دوران طرحش هشت نه تومن باشه بازم مطمئن نیستم
آها موفق باشی عزیزم 😍 آره پزشکی و دندون هم برا همین دوست ندارم پیرا هم دوست ندارم خیلی فقط ...
دارو که عالیه😍اگه رشته بدون کثیف کاری میخوای این رشته ها از همه بهترن:دارو،فیزیوتراپی،بینایی سنجی شنوایی سنجی..داروسازی و فیزیو در کل خیلی رشته های تمیزین