2777
2789
عنوان

اونایی که تاحالا دانشجویی رو تجربه کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 46 پست

فارغ التحصیل ۱۰ سال‌پیشم. هی خدا پیر شدیم رفت😢

ولی خدایی من تو دانشجوییم وقت زیاد داشتم نمیدونم‌چرا. البته دررابطه با رشته پرستاری اطلاعی ندارم. فقط یه سال آخر خیلی درسا سخت شد و وقتم پر بود. برای پاس شدن هم بستگی ب توان خودتون داره ولی اکثرا شب امتحانی پاس میشن دیگه

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این محرومیت رو از پارسال برداشتن دیگه حتی بدون انصراف از رشته روزانه هم میشه کنکور داد

نه عزیزم

تا سالهای قبل اگه روزانه قبول میشدی و انتخاب رشته میکردی سال بعدش از کنکور محروم میشدی

امسال اگه قبول بشی و انصراف بدی دیگه محرومیت نداری

ولی نمیتونی همزمان با تحصیل روزانه کنکور هم بدی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

که فیزیوتراپی قبول شم پرستاری رو زیاد دوس ندارم☹

زمان ما محرومیت داشت و نباید موقع دانشجویی کنکور میدادی. ترم اول پرستاری کارهای پایه ای هست ولی بعید بدونم با وجود تحصیل در دانشگاه بتونی کنکور خوبی بدی. یه ترم مرخصی با احتساب در سنوات بگیر. 

نه عزیزم تا سالهای قبل اگه روزانه قبول میشدی و انتخاب رشته میکردی سال بعدش از کنکور محروم میشدی ام ...

اره تا پارسال دانشجوی روزانه بدون انصراف نمیتونس ولی این محرومیتو واسه کنکور امسال برداشتن…ماه پیش تو سایت سنجش اعلام شد واسه همین منم ثبت نام کردم