2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم پارسال 9 بهمن جدا شدیم

عزیزم مردا کلا غیر قابل پیش بینی هستن حالا من چون تو ذهنم بودین گفتم حتما اشتی  کردین، ان شا الله یه مرد خوب سرراهت قرار بگیره وباهاش خوشبخت بشی 💐

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
عزیزم مردا کلا غیر قابل پیش بینی هستن حالا من چون تو ذهنم بودین گفتم حتما اشتی  کردین، ان شا ال ...

خیلی تلاش کرد برگرده حتی هنوز یه مبلغی و برام واریز میکنه اما دیگه دلسرد شدم ازش

خیلی تلاش کرد برگرده حتی هنوز یه مبلغی و برام واریز میکنه اما دیگه دلسرد شدم ازش

آها پس هنوز کم بیش از هم خبر دارید،  اونم کاش اگه اینقد پیگیری میکنه همون موقع می‌ اومد  خواستگاریت نه کاری کنه ازش دلسرد بشی  

آها پس هنوز کم بیش از هم خبر دارید،  اونم کاش اگه اینقد پیگیری میکنه همون موقع می‌ اومد  خ ...

اره کم و بیش میدونم داره ساختمون شو میسازه ولی فکر کنم شیطونی هم میکنه که هیچ وقت زیربارش نمیره تابستون رفت دبی کلی عشق و حال بعد اومد گفت من رفتم اونجا تورو از یاد ببرم نشد . دیگه میدونی برگردمم رابطه مون رابطه نمیشه . من اون شبی که قهر کردم تا 1 ماه حتی حالمم نپرسید فقط پول ریخت من قهر کرده بودم چون هرکاری لازم بود تو اون 8 سال و نیم کرده بودم

اره کم و بیش میدونم داره ساختمون شو میسازه ولی فکر کنم شیطونی هم میکنه که هیچ وقت زیربارش نمیره تابس ...

اون الان دیگه کاملا میدونه تو هیچ حس اعتمادی بهش نداری. به نظر کار خوبی کردی نزاشتی بازم آشتی کنید چون مطمئنم یه مدت کوتاه شاید خوب باشین بازم جزو بحث شروع میشه و دعوا 

اون الان دیگه کاملا میدونه تو هیچ حس اعتمادی بهش نداری. به نظر کار خوبی کردی نزاشتی بازم آشتی کنید چ ...

اره دیگه اشتباه بود برگردم بهش من بعد قهرمون اومدم مشغول به کار شدم درسم تموم شد کلی پیشرفت کردم تو این 1 سال وارد یه رابطه خوب شدم . اونم اوضاعش خوبه من براش خیر میخوام

اره دیگه اشتباه بود برگردم بهش من بعد قهرمون اومدم مشغول به کار شدم درسم تموم شد کلی پیشرفت کردم تو ...

ان شا الله خوشبخت بشی دوست عزیزم