2777
2789

اینکه همه چی تموم شده برام مهم نیست یا سر شدم نمیفهمم اعصابم سر کار بهم میریزه اصلا گور باباشون توروخدا انقدر خودتو ناراحت و نگران نکن بالاخره درست میشه اینکه تو داری تلاشتو میکنی خیلی خوبه تو داری همه کاری میکنی تا به موفقیت برسی هرکی حالتو بد کنه کارما هست کنارش تو حالت خوب باشه تو در حد بزرگشون درامد داری تو از رفتار اینا ناراحت میشی چون قدرتو نمیدونن چون داری میبینی دارن فرق میذارن گووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووور بابای همشون برن بمیرن اصلا تو مشکلت اینه خیلی خوبی با همه با محبت برخورد میکنی مهربنی بیش از حد ولشون کن ترو قران چرا ناراحتی اخه اینهمه  شرایط ایده ال داری این همه پیشرفت کردی ولشون کن لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام بهت بگم اعصابتو سر یه نظافتچی خدماتی بهم نریز اون توالت شوره و تو تو این موقعیت و جایگاهی بخند که حرفتو با مهربونی بیان میکنی و اون خراب میشه بهش توجه نکن حتی نگاهش نکن خیلیا به غیر از صحنه سرویس بهداشتی جای دیگه رو نباید ببینن اره عزیزممم رویاجونم تو لایق بهترین هایی تو موفق ترین دختری تو تونستی تو مدت کم خیلی پیشرفت کنی توجه نکن تو تلاشتو کردی هر چی بشه برات خوبه دست خدا پششتته و هواتو داره رویا نگران نباش سرتو بالا بگیر به حاشیه ها توجه نکن به این پسره هم توجه نکن واقعا فقط به فکر پیشرفت خودت باش تلاش کن کار کن سفر برو جای خوشگذرونی های الکی درست عشق و حال کن به وقتش حالت خوب باشه دمت گرم دختر دمت گرم ....