2777
2789
عنوان

میخوام تتو پاک کنم🥺

219 بازدید | 15 پست

سلام دوستان یه تتو دارم زیر توقوه بچه سال بودم زدمش الان میخوام پاکش کنم خیلیا پاک کردن میگن گوشت اضافه میاره لیزر شما تا الان پاک کردین؟هزینه و دکترش و اینکه چند جلسه رفتین رو لطف کنید بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ابروهام خشگله،اما دلتنگ ابرو خودمم و هیچی خدادادی نمیشه،تتو یچیز اضافست و بنظرم آدم عاقل تاتو نمیکنه،من اشتباه کردم چند سال قبل بافیریموال پاکیدم بعد رفتم مجدد یکی رید ب آبروم قرمزش کرد بجای میکرو نچرال🤣دوباره رفتم پاک کنم ،پنج جلسه طول می‌کشه تا پاک بشه جلسه ای ۶۰۰,ولی می‌خوام ادامه بدم تا آخرش و دیگه آبروم تقویت کنم 

مادر سه دختر و یک پسر 

کوکو

https://abzarek.ir/service-p/msg/886587 امشب هم درست مثل شب های قبل به پشت بام رفتم تا کمی با ماه هم صحبت شم. چون آخرین باری که دیدمت بهم گفتی بعد از من حرف‌هات رو به ماه بزن قول میدم که ماه من رو هم در جریان حرف‌هات بذاره اما امشب خبری از ماه نبود، آسمون جوری ابری بود که با خودم گفتم نکنه هوای دلت گرفته‌؟ چون بهم گفته بودی رابطه‌ی خوبی با ماه و آسمون داری، شاید اینبار ابرا با اومدنشون میخوان غمی که تو توی دلت داری رو با من در جریان بذارن.میبینی ژنرال من؟ حتی آسمون هم فهمیده که درد تو درد منم هست. - هانیکو