2777
2789

من قرآن درس میدم 

بپرس شاید بتونم کمکت کنم

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میخوام حفظ کنم تو خونه ولی نمیدونم شرایط خواصی داره حفظ کردن دقیق نمیدونم باید چیکار کنم کلاس انلاین ...

برای مسابقه یا همینحوری؟

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

میخوام حفظ کنم تو خونه ولی نمیدونم شرایط خواصی داره حفظ کردن دقیق نمیدونم باید چیکار کنم کلاس انلاین ...

باید کلاس برین اینطوری منظم تره

من مامانم حافظن در سن ۴۰ سالگی شروع کردن به حفظ تقریبا ۴ ساله تموم شد.

باید کلاس برین اینطوری منظم ترهمن مامانم حافظن در سن ۴۰ سالگی شروع کردن به حفظ تقریبا ۴ ساله تموم شد ...

حضوری وقت نمیکنم انلاین چیزی ندیدم میشه روند کلی بگین چیکار میکردن اونجا 

ن برا خودم قصد مسابقه ندارم ولی میخوام درست حفظ کنم

اگه می خوای درست حفظ کنی باید کلاس تجوید بری

من الان شاگرد دارم که داره کل قرآن رو حفظ میکنه ولی تجوید بلد نیست

مجرد هستید یا متاهل ؟ فرزند دارید ؟ روزی چند ساعت وقت دارید 

اگر بخواهید یه حفظ تخصصی انجام بدید باید ساعت ها وقت بذارید 

حتما تجوید رو یاد بگیرید 

حتما با شماره آیه و شماره صفحه حفظ کنید 

حتما با یه استاد خوب شروع کنید تا ایرادات تجویدی و حسن شما مشخص باشه 

حتما هر روز مباحثه و پرسش داشته باشید