2777
2789
عنوان

خانومایی که pco دارن یا اطلاعی دارن بیان خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم pcoیعنی تنبلی تخمدان بستگی داره با دارو میشه کنترلش کرد شما موی زائد هم داری ازمایش هورمونی هم ...

اره دارم چونم

هنوز به دکتر نشون‌ندادم شهناز هادوی نیرم‌متخصص زنانه کارش خوبه میگن

توروخدا برام دعا کن 

به دکتر هنوز نشون ندادم فردا ببرم نشون بدم بد حتما الانم خوندم رازیانه خوبه دمنوش درست کردم بخورم

سعی کن از خوردن سردیجات بشدت بپرهیزی ولی توخوردن گرمی هام افراط ‌نکن اگر سردی زیاد بخوری تعادل رحمت بهم میریزه وحامله نمیشی ومشکلات این چنینی برات پیش میاد اگر گرمی خیلی بخوری بازم تو بارداریت مشکل بوجود میاد وممکنه بچه ات رو ازدست بدی یا کلا تشکیل نشه سعی کن هر چیز رو با مصلح مخصوص خودش بخوری صرفا این نباشه که یه گرمی رو کنار یه سردی بخوری بعدش بگی وای چرا درست جواب نداد

خیلیا دارن اصلا نگران نباش یکی دارم یکی باردارم  ایشالله قسمت شمام

خدا برات حفظش کنه عشقمم 

برای من خیلی دعا کن نگرانم مرسی جیگر خیلی دلم بچه میخاد شوهرمم خیلی بچه دوس داره فقط چون تازه سقط کردم دوتا سقط داشتم میترسم

پیاده روی زیاد داشته باش مثلا روزی ۱ساعت نزدیک پریودیت بیشترش کن شما با پسرعموتون ازدواج کردین یا با ...

چشم حتما شروع میکنم

نه عزیزم غریبس بارداری پوچ میگن تو خیلیا پیش میاد مخصوصا بارداری اول 

برای بعضیا خودش میفته برای بعضی دیگه ام مثل من با مکافات

اره دارم چونم هنوز به دکتر نشون‌ندادم شهناز هادوی نیرم‌متخصص زنانه کارش خوبه میگن توروخدا برام دعا ...

من ایشون رو نمیشناسم ولی پرس وجو کن دکتر خوب پیدا کن ولی توصیه من به شما اینه که بسیار ورزش کن ولی نه ورزش های سنگین شاید دکتر شما چیز دیگه ای بهتون بگن ولی این کارایی که گفتم امتحان کن خیلی از بیمارا انجام دادن وراضی بودن بسیار زیاد پیاده روی کن وفقط تمرکز کن روی لاغر شدن غذات رو کم کن ولی نه خیلی ذخیره بدنت نباید بیاد پائین چون قصد بارداری داری کیفیت غذات روببر بالا وخیلی پیاده روی کن باشگاه برو بگو میخوام شکم ودور شکمم رو لاغر کنم هورمون مردانت بالاست احتمالا ریزش موهم داری جوش هم داری درد در زمان پریودی هم داری بشدت سردیجات رو کاهش بده ادویه های عجیب و غریب وهمه جوره هم کمتر توی غذات بریز چون اینجوری فقط کبدت گرم میشه واذیت میشی گرمیجات استفاده کن خصوصا توی دوران پریودیت سعی کن تو تایم پریودت اصلا حمام نری واب به واژنت نرسه