2777
2789
عنوان

خانومایی که pco دارن یا اطلاعی دارن بیان خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 61 پست
اولی سندروم داون😑😑😑😑 دومی هفته ۸ قلبش ایستاد سختی زیاد کشیدم و شکر میکنم الان فرای همین درکت می ...

ای وای خیلی ناراحت کننده س خیلی متاسفم 

برای من اولی پوچ بود به زور با قرص تو حموم بعد ۳ ساعت درد و خونریزی سقط کردم قشنگ مردم 

دومی هم همه چیش خوب بود تو ۱۸ هفته بودم که یهو رفتم جنسیتش و ببینم چیه گف طول سرویکست۱۲ و داره سقط میشه ۳ روز بستری شدم که سر کلاژ کنن ولی دیگه نشد و قشنگ لای پام حس میکررم معاینه کردن گفتن کیسه  آبت اومده بیرون  ینی حال و روزمو میدیدی داشتم قشنگ میمردم از لحاظ روحی خیلییییی داغون شدم انقد گریه میکردم نمیذاشتم وای ی وضعی بود خدا به روز دشمنم هم نیاره

من ایشون رو نمیشناسم ولی پرس وجو کن دکتر خوب پیدا کن ولی توصیه من به شما اینه که بسیار ورزش کن ولی ن ...

ازین توصیه ای که کردی عکس گرفتم که قشنگ انجام بدم واقعا ممنونم ازت 

اره ریزش موهم زیاد دارم 

حتما اینایی ک گفتی و انجام میدم واقعا مرسی خدا خیرت بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر احتمالا برای شما قرص اسپیرونولاکتون وضد بارداری تجویز میکنه ولی این راه هایی که میگم خیلی به درمانت کمک میکنه باعث میشه نیروی باروریت افزایش پیدا بکنه پریودیت منظم تر بشه خونریزی دوران پریودیت تنظیم بشه ‌ودراخر فقط بارداری هدفت نباشه هدفت سلامتی خودتم باشه بچه در قدم اول مادروپدر سالم میخواد درضمن اگر درمان نکنی دورسینه روی رون ها وحتی شکمت وحتی روی صورتت هم موهای ضخیم رشد میکنه بیمارایی بودن که درمان نکردن واین مسائل براشون پیش اومده ساعت خوابت رو منظم کن واز استرس واضطراب دوری کن بعداز۳ماه میبینی که دیگه مشکلاتت خیلی کم شده  وبراحتی حامله میشی وبچه ات رو صحیح وسلامت بدنیا میاری ولی اول اقدام به درمان کن چون خیلی مشکلت پیچیده نیست

میگذره مهم اینه باردار میشی این خودش نعمته

آره فقط برام دعا کن که اگه اینسری باردار صدم ایشالا 

یه بارداری خوب داشته باشم

شما بعد اون دوتا سقط برای سومی مشکل نداشتین؟

دکتر احتمالا برای شما قرص اسپیرونولاکتون وضد بارداری تجویز میکنه ولی این راه هایی که میگم خیلی به در ...

فردا برم ببینم چی میده میام اینجا میگم 

قربون توبرم خواهری چشم مرسییی

اره واقعا اول که کامل باید درمان کنم چون نمیتونم ریسک کنم دیگه 

بد ایشالا اقدام کنم

الان فقط باید لاغر کنم و مشکلاتم و درمان کنم

لاغر شدن خیلی مهمه تو تنبلی تخمدان چون تو باروری با توجه به شرایطت تاثیر گذاره حالا شاید دکتر بگه می ...

نه حتما اقدام به لاغری میکنم هم باشگاه میرم هم رژیم میگیرم توکل به خدا امیدم فقط به خداست من تو زندگی خیلی سختی کشیدم

انشاالله بزودی زود بچه ات رو بغل بگیری وسالم وسلامت باشین عشقم ❤️

انشالله انشالله به امید خداا

ممنونم بابت همه چی خیلی کمک کردین عزیزدلم خدا بهت سلامتی بده