2777
2789
عنوان

زائوی دست تنها

2078 بازدید | 138 پست

من کلا تو یه شهر غریبم نه خونواده خودم هستنن نه خونواده شوهرم. حالا نگرانم برای بعد زایمان میتونم تنهایی از پسش برییام. مادرم سن و سالش بالاست از کار افتاده ست خودش، خواهرم هم راهش دوره درگیر بچه هاشه. به نظرتون میتونم از پسش بربیام؟ چه چیزایی پیش میاد که برام سخته؟ از بیرون میتونم کسی رو کمکی بگیرم؟ برای چه کارهایی؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ده روز تا دوهفته  حتما همسرت کنارت باشه یه نیرو خدمات بگیر ناهار بپزه ونظارت کنه  ال ...

مرخصی نمیده رئیسش همون سه روز قانونی رو میتونه بگیره نهایت یکی دو روز ببشتر

سلام عزیزم انشالله ک بسلامتی زایمان کنی و میوه ی دلتو بغل بگیری

انشالله ک زایمان خوبی داشته باشی

عزیزدل بستگی به زایمانت داره اگ طبیعیه حداقل سه چهار روز یکی کمکت باشه چون باید استراحت کنی بچه باید دو ساعت یکبار شیر بخوره اروغ بگیری پوشک عوض کنی حمام داره بنظرم تا چند روز کمکی واجبه

اگ زودتر سرپا شدین و بتونید از پس کارات بربیای تنهایی دیگ مهم نیس کی پیشت باشه اونم اگ بچه اروم باشه

ولی سزارین مراقبت بیشتر میخوای واقعا سخته دست تنها 

اگ مادرت نمیتونه و با خانواده شوهرت رابطت خوبه حداقل یا اونا بیان پیشت یا شما برو اونجا ب مدت چند هفته

یارب نظر تو برنگردد

اگه طبیعی باشی زود سرپا میشیی همین که مهمون نیاد ۵۰ درصد مشکلت حله اگر شوهرت کمکت باشه مشکلی پیش نمیاد و اینکه تو غربت خدا بیشتر حواسش بهت هست  نگران نباش در ضمن میتونی برا درست کردن راحت تر غذا خیلی چیزا رو آماده کنی بزاری فریزر مثل پیاز داغ هویج خرد شده یا چند تا خورشت 

چجور پرستاری؟ از کجا بگیرم؟ بعد اون برای چه کارهایی میاد؟ 

بعضی از بیمارستان ها پرستار دارن ب عنوان نیروی کمکی البته من شنیدم نمیدونم حقیقت داره یا ن

یارب نظر تو برنگردد
چجور پرستاری؟ از کجا بگیرم؟ بعد اون برای چه کارهایی میاد؟ 

میتونید از همون بیمارستان هم برای پرستار اقدام کنید

فامیل شوهرم بچه پشت سرهم آورد ازبیمارستان پرستارگرفت 

پرستار بازنشسته بوده

سلام عزیزم انشالله ک بسلامتی زایمان کنی و میوه ی دلتو بغل بگیری انشالله ک زایمان خوبی داشته باشی ع ...

نه راحت نیستم باهاشون. یعنی خودشون رو خیلی دور و رسمی گرفتن تو این ده سال هنوز مادرشوهر باهام رسمی حرف میزنه، بعد اونا خیلی راهشون دوره خونه شونم جوری نیست من برم دو هفته بمونم