2777
2789
عنوان

زائوی دست تنها

| مشاهده متن کامل بحث + 2101 بازدید | 138 پست
چجور پرستاری؟ از کجا بگیرم؟ بعد اون برای چه کارهایی میاد؟ 

خب دیگ اگ بیاد بستگی داره شما ازش چی بخواین

فقط نظافت یا هم نظافت و پخت و پز 

بچه داری هم چند روز شوهرت کنارت باشه بعدم خودت به بچه برس

یارب نظر تو برنگردد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای من روز اول که اومدم خونه فکر کن تازه متوجه شدم نمیدونم اصلا چطور پوشک بچه رو باید ببندم😂همین ما ...

اتفاقا منم گفتم سرچ کنم اینترنت ویدئو دانلود کنم ببینم پوشک کردن چطوریه شیر دادن چطوریه

وای من روز اول که اومدم خونه فکر کن تازه متوجه شدم نمیدونم اصلا چطور پوشک بچه رو باید ببندم😂همین ما ...

من روزا اول ایقد اعصابم سگی بود بلانسبت شما

شیر نداشتم سینه هامم پر شده بودن نوک هم نداشتن 

بچه هم شیر خشکی مدام بالا میورد 

حالم از اوایل زایمان بهم میخوره پر از حس بد و دلتنگی آدم میخواد دم ب دقیقه گریه کنه

یارب نظر تو برنگردد
اتفاقا منم گفتم سرچ کنم اینترنت ویدئو دانلود کنم ببینم پوشک کردن چطوریه شیر دادن چطوریه

پوشک آسونه 

شیر دادن قلق داره 

من ده روز طول کشید تا بچم تونست سینه بگیره 

یارب نظر تو برنگردد
من روزا اول ایقد اعصابم سگی بود بلانسبت شما شیر نداشتم سینه هامم پر شده بودن نوک هم نداشتن  ...

برای نوک نداشتن سینه چیکار کردید بالاخره؟ منم فک کنم ندارم

پوشک آسونه  شیر دادن قلق داره  من ده روز طول کشید تا بچم تونست سینه بگیره

بالاخره خودتون دستتون اومد درسته؟ مثلا مادرشوهرم بیاد کاری میکنه بچه سینه بگیره؟ 

شیر داذن رو بیمارستانت اگر خصوصی باشه یادت میان میدن

من خداروشکر اصلا مشکل نداشتم رو این قضیه انگار صدتا شکم زاییده باشم😂اما پسرمم خوش اخلاق بود و همکاری میکرد 

انشالله نوزاد شما هم همراه هست و کارت سبکترمیشه 

آره حتما دانلودکن ببین

اسی مامانت فقط برای سرپرستی وکار بچه بیاد من دوروز بعد از سزارین اسباب کشی داشتم همش به توان وقدزت خ ...

مامانم واقعا هیچ کاری نمیتونه بکنه اصلا خواهرم همه کارها و نظافتش و پخت و پزش رو انجام میده  

برای نوک نداشتن سینه چیکار کردید بالاخره؟ منم فک کنم ندارم

یکی بهم گفت شوهرت مک بزنه تا نوکش دربیاد 

ولی اونم بنده خدا شیر میرفت دهنش حالش بد میشد

دختر داییم بهم گفت سرنگ نوکشو با چاغو ببر 

همونی ک فشار میدی رو برعکس کن و بذار رو نوک سینت و بکش بیرون چندین بار این کار کردم تا بهتر شد 

ولی خیلی درد داره اگ متوجه نشدی چجور میگم تا عکسشو میگیرم میفرستم برات عالیه این روش

یارب نظر تو برنگردد