2777
2789

من الان ۳۲ هفتم

بعد سونوگرافی اول تاریخ زایمانو زده ۲۶ دی

خب اونموقع ک ۴۰ هفته کامل نمیشه😑ینی چی اخه

گیج شدم چرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه جلو نیس عقبه الان ۳۲ هفتم تا ۲۶ دی تازه میشم ۳۸ هفته اصلا نمیدونم گیج شدم

دکترا طبق پریود زایمان رو حساب میکنن خر 

برا منم سونو زد ۲۰ اسفند ولی دکترم طبق پریود گفت ۸ اسفند 

کهههه پریود درست بود ولی آریان زود دنیا اومد 🫀💫

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
دکترا طبق پریود زایمان رو حساب میکنن خر  برا منم سونو زد ۲۰ اسفند ولی دکترم طبق پریود گفت ۸ ...

خب پریود باشه ک خیلی زودتر میشه اصلا😐

طبق پریودی الان ۳۴ هفتم ولی سونو میگه ۳۲

عجله نداره هنوز😁 دکتر خرم نیستش برم ببینم کی تاریخ میزنه احتمالا اخر این ماه باشه

خر😂

ای خداااا🥺🥺

حدیث از معصوم خبر نداری؟دلبر مو مشکی

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶
واقعا خره همش اینور اونوره😒 چرا روبیکاشو دارم هی ایدی عوض میکنه

بهش بگو من و یادش میاد؟🥲🥲🥲🥲

دلم چقد تنگ شد واسش

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶
میخای ایدیشو بدم؟؟ من از ترسم زیاد حرف نمیزنم باهاش میترسم شوهرم ببینه دردسر شه

من روبیکا ندارم😢🤦‍♀️

حالا هروقت حرف زدی باهاش سلام منم برسون🥲❤️