2777
2789

ما هر سال خونه مادرشوهرمیم کیک و ژله رو معمولا یکی از عروس یا دخترا درست میکنن دیگه بقیشم ک میوه و آجیل و شیرینی و......

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا داریم خونه ی کی بریم وبعدش هرجاهم بریم برمیگردیم یه ۱۰ روزی قهر دعوا کتک کاری.

ای وای خب اخه چرا به خودتون خرابش میکنید؟! اول شب رو برید یه جا بعد ادامه شم یه جا. یا یه سال اینور یه سال اونر یا اصلا خودتون همه رو دعوت کنید. دیگه بعد از چندسال زندگی یه هانم باید سیاست مدار شده باشه

امسال شب یلدا نداریم !

چرا

اللهم الرزقنا شهادت فی سبیل الله❣️🌹 خواستی بهم لطف کنی یا لطفمو جبران کنی این دعا رو بخون برام مهربونم...🤗 از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را💙🫂  من هیچ خصومتی با شمایی که با من بحث میکنید ندارم جان دلم عقاید شما و شخصیت شماهم برای من محترمه! 🤭
باقالی لبو  ژله کیک یلدا پف فیل انار دون کردن باقالی اجیل  باسلوق میوه هندوانه

باقالی رو انگار خیلی دوس داری دو بار نوشتی😐😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
یه شبه دیگه😁

منم عاشق این جشنای باستانیم خیلی خوبن😍😍

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

ماهر سال میریم خونه مادرم یا مادرشوهرم.من واسه خونه اونا زیاد وقت نمیکنم اما یه روز قبلش خودمون سه تایی یه جشن عالی تو خونه خودمون میگیریم تزیین لبو و انار و هندوانه و میوه و یه کیک کوچولو دخترمم حسابی میزنه میر قصه هرسال براش لباس یلدا میدوزم یا میخرم. امسالم که شب یلدا کلاس دارم از اونجا میرم مهمونی اولایل میرفتم خونه مادرم حسابی تزییو فلان میومدن میخوردن میرفتن اما الان از وقتی دخترم اومده واسه خونه خودمون وقت میزارم‌

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.
ای وای خب اخه چرا به خودتون خرابش میکنید؟! اول شب رو برید یه جا بعد ادامه شم یه جا. یا یه سال اینور ...

این ورم برم اون ورم برم شوهرم کرم داره باید خراب کنه دعوت هم کنم بارهمین طور توهرمناسبتی باید دعوا راه بنداره نندازه شبش روزنمیشه

هیچی

حال و حوصله ندارم مث سالای قبل

حال دلم خوش نی امسال😂🥲

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠