2777
2789

امسال خونه مادر شوهرم هستیم 

آجیل و خشکبار

باسلوق 

انار

کیک یلدایی

ژله

میوه

پشمک

هندونه ام که ماشالله ۱۰تا نوه دارن‌ دهه هشتادی و نودی تزئین‌ میکنن‌ با خمیر بازی و کاموا 😂

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا داریم خونه ی کی بریم وبعدش هرجاهم بریم برمیگردیم یه ۱۰ روزی قهر دعوا کتک کاری.

میتونین شب قبلش برید خونه خانواده شما. و همون شب برید خونه خانواده همسرت یا برعکس. من هرسال یکی دوشب قبلش میرم خونه مادرشوهرم براش اصلن مهم نیست بخاطر خرجش.اما من میگم یوقت دلش نشکنه

ارزش نداره بخاطر یشب اعصاب هردوتون بهم بریزه

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤
هیچی حال و حوصله ندارم مث سالای قبل حال دلم خوش نی امسال

عه نگو اینجوری خدا نکنه 

برات یاسین میخونم حتما حتما عالی میشی❤❤❤❤

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
هرسال شب یلدا خونه پدرم بودیم و کلی بهمون خوش می گذشت ولی....یکماهه پدرم فوت کرده😭😭😭😭😭😭😭😭 و ...

وای خدا رحمتش کنه خیلی ناراحت شدم 

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤
هرسال شب یلدا خونه پدرم بودیم و کلی بهمون خوش می گذشت ولی....یکماهه پدرم فوت کرده😭😭😭😭😭😭😭😭 و ...

خدا رحمتشون کنه🖤🖤🖤🖤🖤

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
این ورم برم اون ورم برم شوهرم کرم داره باید خراب کنه دعوت هم کنم بارهمین طور توهرمناسبتی باید دعوا ر ...

ع یزم 

خب ببین چکار کنید بیشتر خوش میگذره؟ ازش سوال کن. شاید دوست داره یه دورهمی دوتایی اصلا داشته باشید!! برا خودتون کیک بپز پفیلا بزار میوه تزیین کن... چه اشکالی داره؟! بعدش شاید سرحوصله اومد یه دفعه گفت پاشو اصلا بریم خونه مامانت😃

عه نگو اینجوری خدا نکنه  برات یاسین میخونم حتما حتما عالی میشی❤❤❤❤

دور ت بگردم خو مهربون❤️😍🥲

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
میتونین شب قبلش برید خونه خانواده شما. و همون شب برید خونه خانواده همسرت یا برعکس. من هرسال یکی دوشب ...

شوهرم یه جوگیر که کلا عادتش من هرجا برم خوش بگذره اونوازبینیم دربیاره چه خونه پدرش چه خونه پدر من .عید هم دعوا داریم سیزده بدرم و...

دور ت بگردم خو مهربون❤️😍🥲

خدا نکنه 

خودم فداتم تا ابدو یک روز ❤🌷

نبینم سرحال نباشی تو 😘😘

شوهرم یه جوگیر که کلا عادتش من هرجا برم خوش بگذره اونوازبینیم دربیاره چه خونه پدرش چه خونه پدر من .ع ...

تلقین نکن به خودت 😐😐

ما اینقدر همه جا دعوت میشیم که دیگه یک شب نیست عملا یک هفته میشه 😂

من هرجا دعوت باشم هر سال یک پارچه ساتن زرشکی دارم میندازم تو سینی بزرگ و میچینم میبرم 

تازه امسال پیشرفت کردم رفتم ریسه لامپ ال ای دی گرفتم که به گوشی وصل میشه تو تاریکی قشنگ میشه گل هم میگیرم گل ارایی میکنم اگه بشه

به هیچکس قول نمیدم بعد شام شانسی یجا میرم یک بار خونه عمه شوهرم یکبار خونه مادرم یکبار خونه مادرشوهرم 

امسال میخوام ببرم خونه خواهرم اونجا همه جمعا

انقدر قشنگ میشه مثل شب چله عروس میشه همه به وجد میان تا نصفه شب بساط رقص بپا میکنم😂

من امسال کلـــــــــــی برنامه دارم😍

خوب نوبتی کنید هر سال خونه مادر یکی

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

ع یزم  خب ببین چکار کنید بیشتر خوش میگذره؟ ازش سوال کن. شاید دوست داره یه دورهمی دوتایی اصلا د ...

دوتا نیستیم ۴ تاییم   بعد۷ سال زندگی من ازاین کارا ندیدم .همه راه رفتم .الانم قهریم معلوم نیس تا اون موقع اشتی کنیم یانه

خدا نکنه  خودم فداتم تا ابدو یک روز ❤🌷 نبینم سرحال نباشی تو 😘😘

خدانکنه خو مهربونم 

دورت بگردم من

ب قول داداشم 

زغال قلیونتم میسووزم تا بسازمتتتت😂😂🤌

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠