2777
2789
تو دیگه نکننننننن🤣🤣🤣🤣🤣 کلی از اینا یادم میده 😂ببین اینم بگو میگن نارنگی چون پوستش زودتر کنده ...

جــــــــــــون 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اونو فرستادم هنو ندیده الان اینم میفرستم 😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
اره خب ولی اگه خواهر برادر داشته باشی شاید اونا بخوان شب اصلی بیان باز سخت میشه آخه ذوقش به همون شبه ...

خوب اگر قصد دارید همه با هم باشید باید هماهنگ کنید دیگه 

اونا هم قبول کنن وگرنه نوبتی بهتره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما اینطوریم که مثلا اگه پارسال چهارشنبه سوری خونه مادر شوهرم بودیم و یلدا خونه مامانم. ‌امسال جابه ...

اره ما هم همین کار رو میکنیم البته برای چهارشنبه سوری فقط خودمون سه تایید هستیم ولی برای یلدا و سیزده به در نوبتی میکنیم

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

جــــــــــــون 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 اونو فرستادم هنو ندیده الان اینم میفرستم 😂😂

بح بح

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
ای بابا.... این قصه سر دراز دارد... خدا کمکت کنه ولی با قهر کاری درست نمیشه باید ریشه ای مسائلتون رو ...

ریشه اش هم درس شدنی نیس متاسفانه شوهرم من کارمیکنه کارت رومیکشه به کارتخوان پدرش و پدرش هم ازاول یه برنامه ای برداشته ۴ تا دختر داره تمام کمال کار پول هرچی باشه میده و دوتا پسرهاشو حلقه به گوش اونا کرده وشوهرهای اونا هم عین ظرف ویترین ان حرص شومن میخورم 

ن والا همونو میگم دیگ اگه اندازه ارزنم برا من فرق داشته باشه هییچ انگار شب عادی روز عادی تامام

تفاوتش به جشن و دورهمیش هست که من عاشقشم و البته اون ی دقیقه تاثیر گذار که شب یلدا رو بلندترین شب سال کرده

بح بح

فرشاد سایلنت خیلی خوبه عوضی😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
فرشاد سایلنت خیلی توبه عوضی😂😂

ارههههههه لامصب😂🤌

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
تفاوتش به جشن و دورهمیش هست که من عاشقشم و البته اون ی دقیقه تاثیر گذار که شب یلدا رو بلندترین شب سا ...

شاید برا هر خونواده و نفر نظر سلیقه فرق داره من ک سال هاس اینجور

همینجوریش یه شهر بام بَده...تو سمت من باش عذابم نده🍁