2777
2789

من به دلیل شرایط خاص خانوادگیم اصلا تو خونه تمرکز برای درس ندارم و فقط و فقط درگیر حواشی هستم اما تو کتابخونه فقط تمرکزم رو درس ..ولی ساعت کتابخونه کمه از ۷:۳۰ صبح تا ۱۹ شب هست و پنج شنبه هم تا ظهر. جمعه هم تعطیل .. کتابخونه با تایم بیشترتو شهر ما نیست ..پشت کنکورم

با اینکه یک هفته س از اول صبح تا اخرشب میمونم اونجا ولی بازم ساعت مطالعم اون چیزی که می‌خوام نمیشه یعنی بیشتر از ۸/۵ ساعت نشده و دو ساعتشم میومدم خونه میموندم ..

اما الان متوجه شدم من تو خونه همون چند ساعتم نمیتونم بخونم و مدام درگیری ذهنی دارم ، اما اونجا فکرم ازاده ،...

و همیشه چند روزه برنامه هام نصف نیمه بخاطر اینکه کتابخونه زود میبنده ، مونده 

بنظرتون یه گوشواره ای که دارم بفروشم برم یه پانسیون که از صبح تا شب باشه و روزای پنج شنبه جمعه هم باز باشه ؟؟؟

چون پای ایندم وسطه کنکورم خیلی می‌تونه شرایطمو عوض کنه خیلی تاثیر داره رو شرایط محیطم و باید حتما قبول بشم از اونطرف این روند درس خوندنم بهم آسیب میزنه

چیکار کنم ؟و

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این همه ساعت کتابخونه برات کمه؟؟مگه بعد این همه درس خوندن خسته نمیشی که بخوای بری خونه شام بخوری و ح ...

عزیزم یکسره مثل ربات نمیتونم که تو کتابخونه بخونم فقط 

مگه میشه از تک تک دقایق استفاده خالص رو ببری؟ 

بالاخره یه تایم صرف غذا خوردن، صبحانه خوردن، دستشویی رفتن استراحت کردن های کوتاه میشه ...و همینطور رفت و آمدم ..

کتابخونه اگر ۱۱ ساعت بازه من کل این تایم شاید ۸/۵ یا نهایت ۹ ساعت بتونم بخونم ..

من برنامم۱۱ یا ۱۲, ساعت طول می‌کشه 

بعد روزای تعطیلی چیکار کنم ؟

این همه ساعت کتابخونه برات کمه؟؟مگه بعد این همه درس خوندن خسته نمیشی که بخوای بری خونه شام بخوری و ح ...

از ساعت ۱۹ تا ۱ شب تو خونه چیکار کنم ؟

درس که نمی‌خونم اونجا  فقط اعصاب خودم رو خرد میکنم فکر و خیال میکنم درگیر حاشیه میشم 

عزیزم یکسره مثل ربات نمیتونم که تو کتابخونه بخونم فقط مگه میشه از تک تک دقایق استفاده خالص رو ببری؟ ...

نمیدونم شرایط خونتون چطوریه که نمیشه تو خونتون درس خوند ینی شبا تا صبح هم سکوت برقرار نیسن که بخونی؟در کل نصیحت من اینه خودت اذیت نکن از همون تایم کتابخونه هم اگه درست استفاده کنی و مداوم داشته باشی قطعا نتیجه میگیری.رشتت چیه که باید این همه بخونی؟ریاضی یا تجربی

نمیدونم شرایط خونتون چطوریه که نمیشه تو خونتون درس خوند ینی شبا تا صبح هم سکوت برقرار نیسن که بخونی؟ ...

تجربی هستم ...

تازه کتابخونه رو خانواده بهم میگن یکساعت‌زودتر میتونیم بیایم دنبالت و نمیشه تا آخرین تایم بمونی ، منم تو فکرم از این به بعد خودم پیاده بیام بهتره که تا آخر تایم بمونم ...سکوت هست ولی مشکل من چیز دیگس 

من مامانم ازدواج کرده با یه آقایی که دوتا پسر بزرگ ۲۰ و ۲۵ ساله داره و من تو خونشون راحت نیستم و اینقدر معذبم که همش فکر فرار یا رفتن به جایی هستم که بتونم آرامش بگیرم و تمرکز کنم 

وقتی میام خونه حالم خوب نیست من اصلا به شرایطم عادت نکردم خیلی حالم تو خونه بده 

به نظرم یه جوری درس بخون حفظیات و...ر. بزار برای کتابخونهدرس های تمرینی و حلی رو برای خونه اگه شهر ب ...

نه تو شهری که هستم اینطور کتابخونه که جمعه باز باشه و شبا تا دیروقت باز باشه نیست متاسفانه ...

همه طلات رو یکجا نفروش...

اگه یه جفت گوشواره‌اس، الان یک لنگش رو بفروش...

برو پانسیون...

دیدی اوکیی، چندماه بعد باز دوباره اون یکی لنگه رو بفروش(تو این مدت گرون‌تر هم شده، حداقل از تورم کمتر عقب بمونی)

ماکارون هستم:)

تجربی هستم ...تازه کتابخونه رو خانواده بهم میگن یکساعت‌زودتر میتونیم بیایم دنبالت و نمیشه تا آخرین ت ...

سعی کن حساسیتت رو کنار بذاری و تو شرایط خونه هم درس بخونی.همه ما دخترای نوجوانی بودیم که خیلی حساس بودیم تو خونه پدر ولی بعد ازدواج انقد تغییر رویه میدیم و صبر و تحملمون زیاد میشه که نگو.