2777
2789
عنوان

خنده

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 39 پست

🐏 اسمم اینازززز😘😗😬    پایین و بخون گلم.               یه صلوات واسم میفرستی 🥺                                   ممنون                 لایک کن منم واست میفرستم 😗🐎                   بیا اینم واسه گل روی تو با عشق   🌹🌹🌹🏅با تچکر

🐏 اسمم اینازززز😘😗😬    پایین و بخون گلم.               یه صلوات واسم میفرستی 🥺                                   ممنون                 لایک کن منم واست میفرستم 😗🐎                   بیا اینم واسه گل روی تو با عشق   🌹🌹🌹🏅با تچکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات بشم من خیلی ممنون 😍😂😂 اون حلقه‌ ازدواج و بفرستم واسه نامزدم 😂😂😂💔🥀

قربونت برمم😍😂همیشه بخندی

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

ایرانسل در آینده‌ای نزدیک:

مشترک گرامی چه خبر؟ مامان بابا خوبن؟

بچه کوچولو چه طوره؟ الهی ایرانسل قربونش بره

مشترک گرامی یه طرح دارم پاییزه یکی سیم کارت بخر، دوتا ببر

یکی میاره در خونتون یکی می‌دم به عموتون یکی هم واسه عمتون!

مشترک گرامی کاری باری نداری فعلا؟ قربونت ایرانسل!

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

اومدمممم😁😂

دیر اومدی ک😂ما اون وریم تگت میکنم